Следва

Николета Лозанова е новото рекламно лице на Roberto Cavalli

Цветната колекция на Ray-Ban есен/зима 2010-2011

Колекцията пролет/лято 2010 г. представи Wayfarer, един от най-изконните модели на Ray-Ban...

All fashion преди 13 години

Колекцията пролет/лято 2010 г. представи Wayfarer, един от най-изконните модели на Ray-Ban, който има декорирани уникални образци на вътрешната страна на очилата – карта на метрото в Ню Йорк, цветен мотив и раиран мотив в няколко модерни и провокативни цветови комбинации. Новата колекция есен/зима 2010-2011 г. въвежда още иновативни теми, които превръщат Wayfarer в истински trendsetter – съвършен стил за онези, които обичат да следват модните тенденции, без да губят своята индивидуалност.

Отново се появяват мотиви от картата на метрото и райета, но този път те са от външната страна на очилата. Два основни модела в тази специална Ray-Ban Rare Prints серия са очилата „Comics“ и „Button Pins“, които са свързани с модата в поп-културата, киното и рекламата.

Линията „Comics“, в различни ярки цветни версии, има черно-бели рисунски с ретро вдъхновение, а на „Button Pins“ са отпечатени различни значки с вибриращи цветове в един пълен с въображение дизайн.
Стандартната колекция на Ray-Ban включва „Color Twirl“ мотив, чийто новаторски тонове са получени от припокриващи се ацетатни слоеве, благодарение на което са създадени нови, оригинални ефекти в силни и ярки цветове.



Изконният Wayfarer модел, с декорирана на предна част карта на метрото в Ню Йорк носи името Subway. Моделът има сертификат, номерът на колекцията е гравиран на дръжката на очилата, а бялата вътрешност на рамките е единствената, с която се комбинира този образец.



При този Wayfarer модел, „Stripes“ отпечатъка комбинира червен, бял, син, черен цвят и фон в цвят костенуркова черупка с райе в различни цветове.


„Comics“ серията на Wayfarer, която включва черен, бял, тъмнозелен и малиненочервен вариант, има черно-бели рисунки. В една от комбинациите рисунките се намират на външната страна на рамките, а вътрешната им страна е черна.



„Button Pins“ придава на Wayfarer ведър, младежки вид. Веселите цветове на значките са комбинирани с бяла, червена, синя и черна предна част на рамките, а една от версиите значките са от външната им страна, докато вътрешната страна на рамките е черна.



Мотивът „Color Twirl“ развеселява Wayfarer с вибриращи, ексцентрични нюанси от най-ярките цветове на дъгата до по-тъмните и умерени тонове.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.