Следва

Николета Лозанова е новото рекламно лице на Roberto Cavalli

Цветната колекция на Ray-Ban есен/зима 2010-2011

Колекцията пролет/лято 2010 г. представи Wayfarer, един от най-изконните модели на Ray-Ban...

All fashion преди 13 години

Колекцията пролет/лято 2010 г. представи Wayfarer, един от най-изконните модели на Ray-Ban, който има декорирани уникални образци на вътрешната страна на очилата – карта на метрото в Ню Йорк, цветен мотив и раиран мотив в няколко модерни и провокативни цветови комбинации. Новата колекция есен/зима 2010-2011 г. въвежда още иновативни теми, които превръщат Wayfarer в истински trendsetter – съвършен стил за онези, които обичат да следват модните тенденции, без да губят своята индивидуалност.

Отново се появяват мотиви от картата на метрото и райета, но този път те са от външната страна на очилата. Два основни модела в тази специална Ray-Ban Rare Prints серия са очилата „Comics“ и „Button Pins“, които са свързани с модата в поп-културата, киното и рекламата.

Линията „Comics“, в различни ярки цветни версии, има черно-бели рисунски с ретро вдъхновение, а на „Button Pins“ са отпечатени различни значки с вибриращи цветове в един пълен с въображение дизайн.
Стандартната колекция на Ray-Ban включва „Color Twirl“ мотив, чийто новаторски тонове са получени от припокриващи се ацетатни слоеве, благодарение на което са създадени нови, оригинални ефекти в силни и ярки цветове.



Изконният Wayfarer модел, с декорирана на предна част карта на метрото в Ню Йорк носи името Subway. Моделът има сертификат, номерът на колекцията е гравиран на дръжката на очилата, а бялата вътрешност на рамките е единствената, с която се комбинира този образец.



При този Wayfarer модел, „Stripes“ отпечатъка комбинира червен, бял, син, черен цвят и фон в цвят костенуркова черупка с райе в различни цветове.


„Comics“ серията на Wayfarer, която включва черен, бял, тъмнозелен и малиненочервен вариант, има черно-бели рисунки. В една от комбинациите рисунките се намират на външната страна на рамките, а вътрешната им страна е черна.



„Button Pins“ придава на Wayfarer ведър, младежки вид. Веселите цветове на значките са комбинирани с бяла, червена, синя и черна предна част на рамките, а една от версиите значките са от външната им страна, докато вътрешната страна на рамките е черна.



Мотивът „Color Twirl“ развеселява Wayfarer с вибриращи, ексцентрични нюанси от най-ярките цветове на дъгата до по-тъмните и умерени тонове.
 

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 11 минути

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.