Следва

Тайната разкрита! Защо мъжете плачат и какво означават сълзите им

Бареков решен синът му да няма друг баща

Бареков споделя твърдата си позиция, че детето му няма да има друг баща, освен него...

Лица преди 13 години

Драмата около развода на бившия телевизионен водещ Николай Бареков продължава с пълна сила.

След като се раздели със съпругата си, единствената утеха за бившето лице на БТВ остават приятелите и сина му – Николай, с когото планират няколкодневна почивка на морето.
 

Бареков споделя твърдата си позиция, че детето му няма да има друг баща, освен него. Убеден, че ще се разбере с жена си Евгения за малкия Николай, журналиста е категоричен в опеката над наследника си.


„Николай ни обича и двамата и никой няма намерение да му отнема единия родител. Ще постигнем някакъв баланс, но ще бъда абсолютно твърд и безкомпромисен, че Николай Бареков като мой наследник и мой син ще бъде най-вече под моята бащинска опека. Няма да има друг баща в неговия живот. Това е единственият въпрос, по който имам твърдо мнение, и там няма да правя компромиси. Така ще бъдат нещата, че изцяло да се гарантират моите родителски права”, заяви пред „24 часа” Бареков.


Журналистът заяви, че проблемите с жена му се дължат главно заради липса на споделяне.


„Честите скандали в едно семейство са срамна работа и много вредят на децата. Имахме един по-сериозен и дълъг разговор, след който вече не живеехме заедно. После 1-2 пъти се видяхме и постепенно стана ясно, че нещата приключват. Нямам бъдеще с този човек. Когато избираш да си с някого, искаш да се чувствате двамата заедно”, завършва изповедта си Николай Бареков.
 

More from View Sofia

От Архива: Дария Жукова - малкото богато момиче

Celebrities преди 4 години

Ако сметнем, че Роман Абрамович (бившият мъж) и Ставрос Ниархос (настоящият) са също толкова актуални и желани, колкото JFK и Онасис навремето, не е ли Даша Жукова една съвременна Джаки О.? Май така излиза. Не е била Първа дама, но не пречи да я разглеждаме почти като такава от март 2009-та насам. Историята на Малкото богато момиче, актуална, макар и от Архива ни /актуална дата на публикуване в View Sofia - 10.03.2009 г./:

Щастливо разведените Моника Белучи и Венсан Касел във Венеция

Celebrities преди 4 години

Моника Белучи и Венсан Касел се разведоха през 2013-та след 17-годишен брак, но съумяха да запазят добрия тон, което позволява и да се появят рамо до рамо на специалната прожекция на "Необратимо" (2002), в който и двамата участват, в рамките на Венецианския филмов фестивал.

More Лица