Следва

Петъчен Тест - Ти Джаки Кенеди ли си или Мерилин Монро?

Скъпо H&M, с какво ще ни зарадваш?

Ако харесваш стрийт тениски с принтове, леопардови шарки, къси сака и елегантни топове, значи новата колекция на H&M определено е за теб...

All fashion преди 13 години

Ако харесваш стрийт тениски с принтове, леопардови шарки, къси сака и елегантни топове, значи новата колекция на H&M определено е за теб.

Шведските модни гиганти представиха новата си есенна колекция за 2010, която отлично комбинира уличен и елегантен стил. Основните цветове на гамата са класическата смесица между черно и бяло, а впечатление правят и добре комбинирани червени и сини райета. Типичното за есента бежово също намира мястото си в колекцията на скандинавските дизайнери, особено в полите и късите сака.



Дамската линия на H&M предлага свободи ризи, тениски с различни animal щампи с тъмно зелени и сиви цветове. Присъстват и дълги якета с тъмни нюанси, отличаващи се с много джобове и качулки.




Типичните за H&M рокли са в черно-бели принтове, а дизайна прави впечатление с елегантни кройки, подчертани с питонови щампи.

Мъжките дрехи на шведската марка са основно в спортно-елегантен вид, като в линията присъстват дълги якета с широки яки, освободени ризи в сиво и черно, тениски в различни щампи и раирани в червено и синьо жилетки.
 

More All fashion