Следва

Да или не на русите корени?

Рок и Барок - Жената Yves Saint Laurent превзема сцената на маникюра

Дръзка, пламенна, страстна. Тя експериментира с цветовете, за да преоткрие себе си. Един ден е в барок, на следващия - в секси рок...

Nails преди 13 години

Дръзка, пламенна, страстна. Тя експериментира с цветовете, за да преоткрие себе си. Един ден е в барок, на следващия - в секси рок.

Нейният живот е театър.
Тя е и звезда и режисьор на дните си. Гримира се така, както се облича, с фантазия, съпоставяне и напластяване на цветовете. Обича контрастите и цветните провокации.

Забавлява се с игра на текстури и цветове: сатенена кожа, кадифени устни, метално блестящи очи и много цветни нокти.

Изхвърлете сценария! Свободата е нейният стил.
Оригиналаната колекция на Yves Saint Laurent е модно шоу на стила и цветовете до върха на пръстите.
Ръцете се превръщат в най-луксозния моден аксесоар.

Като ехо на колекцията "Belle de Jour", Yves Saint Laurent представя цветно дуо лакове за изключително модерен и впечатляващ маникюр.
Само този сезон Yves Saint Laurent облича ноктите с ултрамодерни цветове, интерпретирайки по собствен начин френския маникюр.


 


Също като цветовете на тъканите и декорациите в колекцията на Yves Saint Laurent "Croisière" и тук си партнират индиго, оранж и тюркоаз с емблематичните за марката цветове фусциа/цикламено/, виолетово и златно.
От класическия “Y-Conique” до “Haute Couture” виолетов цвят, колекцията включва четири цветни двойки лакове със сатенен ефект за неустоим и шикозен маникюр.
Цветовете могат да се смесват по всякакъв начин в различни варианти на френския маникюр, според различните вкусове и желания:


Пластичната широка ветрилообразна четка се адаптира към формата на нокътя и полага гладък и равномерен слой от основата му до върха.

Нанасянето е лесно, благодарение на оригиналната и свръх-прецизна форма на четката. Скосеният и заоблен край полага първо лака върху цялата плочка на нокътя, след което изящно завършва външния му контур.

Вдъхновени от дизайна на La Laque на  Yves Saint Laurent и със същите характерни златни капачки, дуо лаковете за нокти се предлагат в кокетен мини формат за повече удобство и практичност при употреба.  


 

 

More Nails