Следва

Благой Георгиев се връща при Христина

Секс за една нощ или как да си го направиш сладко, а не трагично

Дали по време на купон или в следствие на спонтанна среща в асансьора, сексът за една нощ вече не е тема табу...

Лица преди 13 години

Без да увъртаме ще кажем, че доста хора (дори и трезви) са имали луда секс авантюра, продължила само една нощ.

Дали по време на купон или в следствие на спонтанна среща в асансьора, сексът за една нощ вече не е тема табу.

Решихме да ти дадем няколко съвета, които да ти помогнат, ако му подадеш пръст, а той отхапе цялата ти ръка.


Когато си на дискотека с приятелки или празнуваш отпуската си на морето, няма как да не обърнеш внимание на мъжете около теб. Когато срещнеш някои симпатичен, мускулест мачо, не бързай с разговорите за работа, храна и други ужасно скучни теми.


Все пак, ако си решила да правиш секс за една вечер, философските ти заключения не са най-подходящата тема за разговор. По-скоро се придържай към небрежен разговор за мястото, където се намирате или за времето, например.



Ако не желаеш да видиш този мъж отново, по-добре не му давай номера си. Излишната вежливост може да ти изиграе лоша шега и най-малкото ще спестиш на „секс еднодневката” ти много нерви. Категоричното „Не мисли за телефонът ми, а се подготви за мен” са напълно подходящи думи за еднократен секс.


Друга врътка при този вид интимност е откровеността. Не си представяй какво иска и мисли той. Когато решиш да правиш секс за една вечер, по-добре си излей душата и кажи какви пози обичаш, какво ти се прави и т.н. Не се опитвай да прочетеш мислите му, защото така или иначе нямащ много време.


Между другото! Не бъркай името на мъжът! Е, все пак го познаваш от няколко часа, но внимавай, защото може да стане панаир. Мъжкото его не би понесло чуждото име и ще го свърже с преден твой партньор. По време на секс, опитай умалителни и общоприети глезотии като „миличко”, или „пиленце”, например.


Ако след спонтанната ви среща се озовеш в мъжката му бърлога, значи всичко е ОК. На сутринта, след буйният еднократен секс, можеш спокойно да си облечеш дрешките, да си вземеш чантичката под ръка и с лека въздишка да се пръждосаш от апартамента му завинаги. Другата крайност обаче е кофти!


Озовете ли се у вас, трябва да си добре подготвена. Преметни го, че живееш с вашите и баща ти е консерва и има пушка в килера. Или може деликатно да излъжеш еднократният си секс партньор, че още прежалваш дясната страна на леглото си, където е спал бившият ти приятел.


Абе, като цяло не казвай къде живееш! И не давай номерът си на този, с когото ще правиш спонтанен секс. Мъжете обичат да си спомнят за бившите партньорки и секса с тях. Затова един ден, ако случайно той цъфне на вратата ти разгонен и пиян, би било неудобно.
 


Внимавай в едно! Този еднократен секс е вероятно да се случи по време на сантиментално-пиянска вечер с…твой близък приятел. Тогава, задължително подчертай, че става въпрос за one night stand. Помни, че е лесно да загубиш приятел, но и адски трудно да намериш такъв.

 

More Лица