Следва

Кой къде почива от Холивуд

Джони Деп в България под прикритие

Джони Деп е инкогнито у нас и е отседнал в 5-звезден хотел в морския ни град...

Лица преди 13 години

От няколко дни в Бургас, а вече и в цялата страна, върви слухът, че световно известната холивудска звезда Джони Деп е инкогнито у нас и е отседнал в 5-звезден хотел в морския ни град. В интернет е публикуван клип от настаняването на актьора в хотел „Приморец”. На него се вижда как Деп (или много успешен негов двойник) влиза в хотела, с снимащите момче и момиче, изненадано коментират неговата поява. Актьорът минава на 2-3 метра от камерата. В същия момент обаче едър чернокож телохранител се изпречва пред нея и с жестове и подканяния на английски език нарежда на двамата: „Спрете да снимате! Не снимайте!”.
Пред Информационна агенция КРОСС от хотела нито потвърдиха нито отрекоха тази информация.

Говори се, че Деп е у нас заради музикалния фестивал "Spirit of Burgas". Той не е обявил официално пристигането си на организаторите на фестивала, защото е тук най-вероятно като фен. Актьорът има своя банда и е възможно да е дошъл с нея. Според BurgasInfo.com в петък Джони Деп се е смесил с тълпата и е изгледал концерта на „The Prodigy".
Пред Информационна агенция КРОСС организаторите на фестивала коментираха, че нямат подобна информация, но потвърдиха, че от два дни в Бургас „усилено циркулира този слух”.


Джони Деп е известен с ексцентричните си, но майсторски превъплъщения, като капитан Джак Спароу от трилогията „Карибски пирати", „Едуард Ножиците", „Чарли и шоколадовата фабрика", „Пътят към Невърленд", „Шоколад". Дългогодишният приятел на Ванеса Паради е номиниран три пъти за „Оскар".

Филми с участието на Деп са отбелязали над $2.2 милиарда в боксофис приходите на Съединените Щати и над $4.7 милиарда по света. Номиниран за Оскар за най-добра мъжка роля трикратно, Награда на гилдията на актьорите четирикратно и Награда Златен глобус осемкратно, Деп печели награди за Най-добър актьор от Златните глобуси за ролята си в Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт и от Гилидията на актьорите за Карибски пирати: Проклятието на Черната перла.


 


 

More Лица