Следва

Мадона празнува рожден ден, черпи за 100 000 паунда

Кой къде почива от Холивуд

По-хубаво от Черноморието няма, но как да го обясним на холивудските знаменитости...


 

Лица преди 13 години

По-хубаво от Черноморието няма, но как да го обясним на холивудските знаменитости?


За разлика от нас, хайлайфът на САЩ препичат тела на места, за които ние само мечтаем. Затова решихме да ти покажем няколко точки по света, където световните звезди прекарват малкото си почивни дни, отдавайки се на всякакви прищявки.


Индийският океан се оказва мечтано място за рапъра Джей Зи и половинката му Бионсе. Звездната двойка предпочела екзотичната атмосфера на Малдивските острови, чиято красота се допълва от коралови рифове, образувани върху праисторически вулкани.


Освен хип-хоп знаменитостите, райското кътче привлича и други холивудски звезди като актьорите Джуд Лоу („Алфи”) и Пенелопе Круз („Вики и Кристина Барселона”). Малдивите са любимо място и на британската модна икона Кейт Мос, която също събира тен и погледите на курортистите.


По-скромно го раздават Брад Пит и Анджелина Джоли, които прекарали уикенд по бреговете на Южна Калифорния. Компания на звездната двойка правели децата им, които се отдавали главно на игра с родителите си. Брат и Анджи предпочели калифорнийския бряг, вместо имението си в Ню Орлиънс.

 


Островът на костенурките? Ако не си чувал за него, той се намира в Южната част на Тихия океан и е частна собственост. За да го посетиш, трябва предварително да си резервираш дата, а освен това, причудливото място предлага условията си на едва 28 туристи. Едни от тях са поп кралицата Бритни Спиърс, която навярно осмисля множеството си зависимости по бреговете на острова, и актрисата Джесика Алба.


Богатата наследница Парис Хилтън показва бедро в тузарския френски курорт Сен Тропе. Там русокосата амбиция намира спасение от натоварения Лос Андежелис и събира много нови фенове. Парис обича да посещава и Ривиерата, където почиват и френската президентска двойка Никола Саркози и Карла Бруни. Говори се, че Сен Тропе е собственост на рапъра Пи Диди, но ние не го вярваме. Въпреки това, неговите яхтени партита докарват до истерия възрастните богаташи, почиващи в курорта.


Испания пък е предпочитана от Катрин Зита Джоунс и далеч по-възрастния й партньор Майкъл Дългас. Звездната двойка не играе на дребно и преди време купуват имение в Майорка, където това лято се отдават на заслужена почивка. Красивите плажове и областта с маслинови дръвчета привличат и куп световноизвестни спортисти.


Светлините и лудите купони на Маями бийч задържат в САЩ знаменитости като Сийл и прекрасната му съпруга Хайди Клум,  секссимволът и дизайнер Ким Кардашиян, певиците Шакира и Дженифър Лопез, както и куп други хайлайф персони.



Класическата дестинация Хавай (поне за богатите и известните) приютява супермодела Алесандра Амбриозо, която заедно с приятеля и детето си събира тен в Хонолули и Уакики.



Звездата на НБА Тони Паркър е заложил на родния си град Париж, където това лято почива с очарователната си съпруга, актрисата Ева Лонгория („Отчаяни съпруги”).


Там семейството посещава световноизвестната атракция Дисниленд, откъдето има прекрасни спомени. Именно лунапаркът беше последното място, което Тони и Ева посетиха, преди да се оженят през 2007 г.


Около бреговете на Средиземно море пък, мореплавателските си заложби развива режисьорът и бивш съпруг на Мадона Гай Ричи. Създателят на култовите филми „Две димящи дула” и „Гепи” плава по вълните с яхта, на която е доста по-младата му приятелка. Компания им прави Роко, синът на Гай Ричи и Мадона.
 

More Лица