Следва

Хилари Дъф се омъжи

Мадона празнува рожден ден, черпи за 100 000 паунда

На празненството присъствала и дъщеря й Лурдес, която съвсем наскоро се изяви като дизайнер на дрехи и доби огромна популярност, заради модните си блогове в интернет...

Лица преди 13 години

Днес, суперзвездата на поп музиката Мадона навършва 52 години.

На 16 август 1958 г. в Бей Сити се ражда момичето Луиз Вероника Чиконе, което след време ще се превърне в една от най-успешните певици за всички времена с продажби за над 400 милиона долара.


Мадона решила, че тази година, партито ще бъде под надслов „Кралят и кралицата”, защото синът й Роко също празнува рожден ден. Запознати твърдят, че Мадона снощи е посрещнала гостите си на частно парти в Лондон, където поръчала алкохол и засукани ордьоври за близо 100 000 британски лири.
 

На празненството присъствала и дъщеря й Лурдес, която съвсем наскоро се изяви като дизайнер на дрехи и доби огромна популярност, заради модните си блогове в интернет.


Мадона се радва на добър външен вид, макар че вече е минала 50-те. Въпреки всичко, идолът на няколко поколения фенове изумила гостите си с перфектен стайлинг, който по никакъв начин не напомнял годините й.
 

More Лица