Следва

Обувките на есента с т.нар kitten heel

Жилетката - най-горещият хит на есента

Тя е в основата на чудесна тенденция, заложена в тазгодишните есенни колекции на Jean Paul Gaultier, Alexander Wang и GUESS...

All fashion преди 13 години

След джинсите, решихме да те запознаем и с друга актуална дреха, която ще бъде хит през есенния сезон, а именно жилетката.


Тя е в основата на чудесна тенденция, заложена в тазгодишните есенни колекции на Jean Paul Gaultier, Alexander Wang и GUESS.


Леката, връхна дреха идва в различни стилове и форми и е еднакво подходяща за дами с влечение към делово, спортно или стрийт облекло. Жилетките направиха запомнящо се завръщане в модните вкусове на големите дизайнери, а това е още една причина да им гласуваш доверие.

Манията за жилетките като добра комбинация с всякакъв вид дрехи е особено популярна в САЩ и Великобритания, където жените все повече се насочват към горнищата.


Имаш няколко избора как да добавиш жилетката като есенен аксеоар към гардероба си. Ако си делова дама и желаеш по-бизнес вид, заложи на официална жилетка в тъмни сатенени и лъскави материи. Задължително я комбинирай със свежа бяла риза и елегантни панталони. Може да съчетаеш и по-свободна жилетка, върху тънка блуза с дълги ръкави.


Casual комбинациите с жилетки могат да са опростени, по-спортни или подчертани. Например, светла жилетка с къси дънкови панталони и свободна тениска.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.