Следва

Цветни уши

Обувките на есента с т.нар kitten heel

Есента пак ще сме на високо. Ако модата позволи на краката ти да си починат и отдъхнат от височините това лято...

Fashion преди 13 години

Есента пак ще сме на високо.

Ако модата позволи на краката ти да си починат и отдъхнат от височините това лято, то есента няма да бъде толкова толерантна към теб. Най-ниското, на което ще можеш да се разположиш на есен е равен класически ботуш или пък обувка с т.нар kitten heel (нисък ток, обикновено около 3.5 сантиметра). Но това само с извинителна бележка от доктора.

Иначе, за разлика от дрехите, които крещят женственост и класика, класика, класика, при обувките все още можеш да се отпуснеш и да си позволиш повече свобода. Не само до моделите, но и до цветовете, материалите, детайлите. Ако роклята ти е безкрайно семпла и класическа, то в обувките не се страхувай от пищност.


Emilio Pucci, Michael Kors

Сандалът отново няма да ни подмине през студените месеци, но за разлика от стабилните платформи и токовете, на който свикнахме миналата зима, тази токът е тънък и висок, а платформа няма.


Marni, Miu Miu

Обувките са високи с дебел ток и деколте. Със заоблен или скосен връх, но се завръщат и добре забравените и страшно секси остри върхове, които не ти препоръчваме да отминаваш.


Chloe, Thakoon

Ботите отново ще са любимата ти обувка, като при тях дизайнерите са се посветили на разнообразието. Можеш да избираш от kitten heel до ултра висок ток, а и прекрасните wedges са все още в модния си вихър. Токът може да бъде тънък, конусовиден (и в двете посоки) или прав и дебел. Наблегни на връзките и катарамите.



Ботушът е или класически по Celine или чизми високо над коляното като тези на Burberry Prorsum. За предпочитане е да бъде нисък, що се отнася до ходилата ти и снежните ни улици, но дизайнерите не подминаха и високите на дебел ток. 





Не разчитай само на класическата кожа, защото екзотичните крокодилската и змийската също нападат, както и велура, и кожата с косъм. Често срещан акцент е сатена.
 

VELVET CRUSH from V Magazine on Vimeo.

More from View Sofia

More Fashion