Следва

В сянката на Нейно величество Мадона - Хесус Лус. Един горещ мъж, който ще поддържа летните ни страсти

И на есен нека пребъде Melissa!

Melissa е бразилски бранд, може би най-популярният създател на модерни и висококачествени обувки от синтетични материали...

Fashion преди 13 години

И на есен Melissa каза: Нека бъде гума! И цяла София замириса на бонбони.

Не, не сме слънчасали и ако си фен на Melissa, го знаеш, за останалите Melissa е бразилски бранд, може би най-популярният създател на модерни и висококачествени обувки от синтетични материали.

Продуктите им са нетоксични, изключително удобни за краката и изработени с минерални соли, на основата на калции и цинк, които не вредят на здравето. А и противно на очакванията имат приятен бонбонен аромат.

През пролетта магазин Kult ни зарадва с ударна доза от най-любимите модели Melissa, като не просто погъделичкаха любопитството на всяко модерно момиче. Melissa прелъсти модните ни предпочитания и ни остави жадни за още и още.


Melissa por Alexandre Herchcovitch, Kult Shoes, ЦУМ, 155 лева

Е, това жадувано още вече е факт и чака стъпалата ти разтворило гумените си обятия.


Mellisa by Jean Paul Gaultier, Kult Shoes, ЦУМ, 370 лева

Мястото отново е Kult Shoes в ЦУМ, а моделите са зашеметяващи. Това става ясно само като чуеш имената, които стоят зад тях – Jean Paul Gaultier, Vivenne Westwood и Alexandre Herchcovitch – направо настръхваме, като ги произнасяме.


Mellisa by Vivienne Westwood, Kult Shoes, ЦУМ, 255 лева

Както обичайно в KULT Shoes не планират масовка за Melissa, а елегантна селекция в малки серии.

Ела да ги видиш. По-бързо, че миризмата на сладко вече се носи из столицата, а женските ангели отслабват при вида на красива обувка.

На снимката горе Melissa, Kult Shoes, 255 лева.

More Fashion