Следва

Остават броени дни до училищните звънци. Време е за нови дрешки!

Нека да е Рокля! Само да е Черна!

Логично е черното да намалее в най-горещите летни дни, а в гардероба ти да властват пъстри флорални мотиви и неон...

Fashion преди 13 години

Логично е черното да намалее в най-горещите летни дни, а в гардероба ти да властват пъстри флорални мотиви и неон. Но каквото и да кажем за класическия цвят, той по никакъв начин не може да излезе извън модната орбита, независимо от напечения сезон, високите температури и яркото слънце.

Малката черна рокля е доказана класика както през зимата, така и през лятото. И за ежедневни случаи и за необикновени срещи. Винаги ще намериш повод и причина да я покажеш пред колкото се може повече очи.
А тя пък ще ти се отблагодари с елегантност и изисканост.




Тази година летните модели на малката черна рокля залагат на дълбоки деколтета, голи рамене, тънки презрамки, стилни апликации, златни копчета. Украсите са изпълнени с пайети, капси и верижки.
Съвсем на място изглежда дори дълбоката цепка с Мики Маус апликацията. Материите са ефирни - дантели, шифон, коприна, а полите са с волани и ресни.

Цялата тази феерия, граничеща в известен смисъл с кабаре, по никакъв начин няма да отнеме от фаталния блясък на нейно величество Малката черна рокля.




По-свободните кройки са напълно съвместими с високите температури, а тъмната тоналност съвсем не изключва употребата на подобна рокля дори на морския бряг. Естествено, след залез слънце, когато тенът ти ще изглежда още по-бронзов и секси подчертан от мрака на вечерната рокля.

В съчетание с висок сандал с тънки каишки и сламена шапка морският ти изглед ще придобие съвсем завършен и неустоим вид.

В заключение да обобщим: Да за черното в разгара на лятото! Защото е неустоимо секси, защото позволява всякакви модни забежки и защото ни прилича! Винаги!

 

More Fashion