•  

Editors' choice - Beach entertainment...

Дали удоволствиeто от усещането на слънчевите лъчи, които нежно проникват в кожата, ти е напълно достатъчно, за да...
Дали удоволствиeто от усещането на слънчевите лъчи, които нежно проникват в кожата, ти е напълно достатъчно, за да прекараш един неповторим ден на плажа?

Всъщност истината е, че мързеливото припичане е скучна работа и по тази причина се запасяваме със всичко, което би ни оттървало от досадата. Дори и подвикванията тип „Едър печен”, „Топла, млечна царевица” са търговски трик, който продава запълване на време. И то съвсем успешно!

Ние, редакторите от View Sofia, сме твърде над тези неща, а пък съвсем не ни се иска. И за да се впишем в общата плажна вълна, ние импровизирахме един ден на море и всеки сподели, с какво би се забавлявал на място, намиращо се на около 500 км от офиса, в който работим.

И вижте какво се получи!Ивана
„Лятото само по себе си е голямо забавление. Особено когато си на плажа с мокра чаша Mojito. Аз не пропускам любимия си летен коктейл, музиката на Café de Fleur и многото си приятели.”
     

Гергана
„Книгата е първото нещо, което се сещам да взема на плажа (обикновено е избрана специално за целта), макар че често се случва и да не я отворя. Особено, ако съм с куп приятели. Тогава използваме надуваемата лодка на нечий племенник, или друга детска плажна играчка, с която много се забавляваме. A кафетата и разните други питиета си вървят през целия ден, ей така, пак за разнообразие.”     

Елена
„Обикновено докато си набавям изключително необходимия витамин D на плажа, мога да изплета цял пуловер за идващата есен. Плетенето ме вглъбява и изпадам в приятно безвремие. Когато ми се работи с въображението, изваждам от голямата чанта „Любов по време на холера” и се отдавам само на Маркес и на никой друг.
А таблата е задължителният елемент за един класически плажен ден, и подрънкването на зарчетата го обожават всички.„


     

Ива
"Подготовката ми за забава на плажа не е старателна, по-скоро всичко е една огромна импровизация.
Плажни игри 1: Обикновено нося тесте карти и играя само, ако залогът е три, четири коктейла.
Плажни игри 2: Волейбол мъже. Давам услужливо плажната си топка и гледам мача от първи ред.
Плажни игри 3: Музикален приятел или в другия случай i-pod и следобедът се превръща в караоке приключение."
Делчо
1. Коктейлчета с мента, мента и мента!!!

http://www.peshtera.com/index.php?lang_id=1&prm=products&cat_id=5

2. Музика
*2.1 T.I. - TI vs TIP 2007
http://www.myspace.com/trapmuzik
*2.2 Jim Jones
http://www.myspace.com/jimjones

3. Тъй като ще почиваме във Варна, не може Beach entertainments без плажните заведения
*3.1 A-Louche Club / Varna
http://a-lounge.info
*3.2 PR Club / Golden Sands
http://www।prclub-bg.com/gs/Цветана
" Слънчевото лято е в разгара си, а аз не мога и не мога да не пожелая прохладните приятно морски вълни. Със себе си ще взема любима книга(препоръчвам или "Любовта трае три години" (Фредерик Бегбеде) или "Петата планина" (Паулу Коелю), - тефтерчето ми, за да си записвам всяко налудничаво вдъхновение и разбира се, не на последно място скицника с рисунки.
Не мога да пропусна чудесата, които ми представя свежият горещ полъх ... на всички вас, които сега заминават за страната на желанията ...enjoy"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.