Следва

Най-готините цветни комбинации от блоговете

Остават броени дни до училищните звънци. Време е за нови дрешки!

И през този сезон магазин Brandissimo ще улесни родителите в подготовката на децата за новата учебна година...

All fashion преди 13 години

И през този сезон магазин Brandissimo ще улесни родителите в подготовката на децата за новата учебна година. С изключителното разнообразие на модели и размери и иновативния си интериор, пазаруването за новата учебна година може да се превърне в игра за децата и удоволствие за родителите.

Елегантност и френски шик определят сезон есен/зима 2010 - 2011 в Brandissimo. Мултибранд магазинът и през настоящия сезон ще възпитава децата на вкус и естетика с най-новите колекции на Jean Bourget, Absorba, 3 pommes и Chicco.



Дрешките и на трите марки изключително лесно се съчетават по между си, като дават възможност на децата и техните родители да експериментират с различни комбинации за различните поводи. Без значение дали в подготовка за ежедневието или за празник, моделите и материите са подчинени на детето, да дават удобство, свобода на движението и комфорт.

Новата колекция есен-зима 2010/2011 вече може да бъде разгледана в онлайн магазина на адрес www.brandissimo.bg, а от 22 август (понеделник) ще бъде вече и в магазин Brandissimo, на бул. България 49Б.
 

More All fashion