Следва

Нова телевизия сменя Гала с Мира Добрева! Ах, каква изненада!

Назаем взехме: 4 проверени секс трика, които да пробваш този уикенд! (И не са за срамежливи)

Драги читателю, днес е петък и дългоочакваният уикенд ще настъпи след броени часове. По този повод сме ти подготвили четири убийствено секси трика, които ще ти гарантират една разтърсваща почивка. Буквално...

Лица преди 13 години

Драги читателю, днес е петък и дългоочакваният уикенд ще настъпи след броени часове. По този повод сме ти подготвили четири убийствено секси трика, които ще ти гарантират една разтърсваща почивка. Буквално. Две жени и двама мъже споделят за своите сластни приключения, които могат да накарат и най-разкрепостените да се изчервят.

Запитани, какво правят полувинките им при затворени врата, момчетата споделят:
“Понякога тя ме вика в спалнята и когато вляза я заварвам чисто гола, лежаща по гръб. Направо откачам при тази гледка.”
“Докато пазаруваме за събота и неделя, тя започва да ме опипва скришно и да гали дискретно гърба ми. Всякакво търпение да се приберем вкъщи се изпарява.”
Ето и по какво въздишат дамите тази седмица:
“Обожавам докато сме прегърнати, приятелят ми да ми покаже, че е готов като хване таза и започне да хапе врата ми. Тогава започва да движи ръцете си надолу, а това, което следва, както казват, е история...”

“Откачам всеки път, когато той се движи бавно и ме хваща как поглеждам надолу. Знаейки, че той вижда как почти съм достигнала върха, е едно от най-еротичните усещания.”
Горещо е, много е горещо. И времето няма нищо общо с това.

Не е нужно да ни благодариш!
 

More Лица