Следва

62-рите награди "ЕМИ" дадоха най-много отличия на "Пасифик" и HBO. От MAD MAN останаха само с 2

Героите на Джейн Остин - Елизабет Бенет и Господин Дарси, оживяха в съвременен роман

Сара Анджелини е адвокат и писател. Живее в района на Сан Франциско със съпруга си Доминик, дъщеря си...

Books преди 13 години

„Привличането помежду им е толкова силно, че трябва да бъде обявено извън закона!”

Сара Анджелини е адвокат и писател. Живее в района на Сан Франциско със съпруга си Доминик, дъщеря си София, сина си Виго и двете им кучета Фродо и Санса (изброени по възраст и/или значение). Тя е запален хокеен фен и обича отбора на „Питсбърг Пенгуинс”.

След като завършва Уест Вирджиния Юнивърсити с магистърска степен, Сара се отказва от мечтата си да стане ветеринар, когато осъзнава, че всъщност харесва само собствените си домашни любимци.

Премества се в Калифорния, за да учи право. Често изписва листове с диалози и сюжети, докато слуша разсеяно показанията на свидетелите. „Влюбени до доказване на противното” е първата й книга.

Фицуилям Дарси е наполовина американец, наполовина англичанин. Той е един от най-добрите съдии в Меритън, но е готов да захвърли черната си мантия и да се върне към живота в английската провинция.

Елизабет Бенет е млада и амбициозна адвокатка с многобройни ангажимент. Тя няма време за мъже и връзки, особено ако става въпрос за сексапилния, но високомерен съдия Дарси.

Обаче в залата на съдия Дарси и при случайните им срещи извън нея започват да прехвърчат искри и двамата се опитват да се преборят с все по-силното привличане помежду си. Когато съдбата ги събира в Англия на международна юридическа конференция, адвокатката е впечатлена от съдията, съдията е сразен от адвокатката...

Неизбежното се случва и започват страстна авантюра! (За нетърпеливите читатели по-детайлните описания започват след осемдесетата страница! )

Но и пред себе си не признават, че са влюбени.
След завръщането им в Щатите обаче етичните норми на професията ги задължават да прекратят отношенията си.
Те са изправени един срещу друг в най-трудното дело на живота им. Очаква ги дълъг процес, в който ще има или двама победители, или двама победени.

Кой ще спечели делото – любовта или законът?


Модерна версия на класическия роман на Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци”, „Влюбени до доказване на противното” е секси, смела и забавна история с интересни герои, които не само се влюбват един в друг, но ще накарат и вас да се влюбите в тях.

За този роман авторката му споделя в интервю: "Вдъхновение за книгата почерпих от личния си живот. Някои от сцените в съда са взети направо от това, което съм преживявала в реалната си практика на адвокат, а голяма част от образа на Дарси е заимствана от моя съпруг.
Също като Дарси Доминик е музикален и обича бързите, секси коли. Именно от черната каска за състезания на Доминик взех идеята Дарси да се появи на партито за Хелоуин с каска и състезателен костюм."


Цена: 12,00 лв.
Издава Кръгозор
 

More Books