Следва

Ето и първите есенни помисли

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Е, пожелахме си Zara - получихме я, макар и късно. Наесен обаче мъжете не получават само някаква си Zara, а почти едно към едно зимната колекция на Balmain....

All fashion преди 13 години

1. Zara или Balmain?...Последно?

А беше времето, когато да си купиш нещо от Zara си беше рядък „лукс”...

Е, пожелахме си Zara - получихме я, макар и късно. Наесен обаче мъжете не получават само някаква си Zara, а почти едно към едно зимната колекция на Balmain.

Сега, разбира се, че това е добре от една страна, все пак всички знаем, че дрехите на френската марка са почти непоносимо скъпи, но се чудим толкова ли хората от Zara нямат собствен екип, идеи, марка...?!



Откъдето и да го погледнеш, не само дрехите, а и цялата концепция на кампанията са откраднати. Харесваме Zara и я чакахме доста, но това си е искрена кражба на идеи.

2. Американският Vogue „начело” с Холи Бери през септември



Най-дългоочакваната септемврийска корица тази година се оказа повсеместно разочарование. Американската модна Библия слага за втори път след Наоми чернокожа дама на септемврийска корица, което си е чест на Холи. Също така това е и едно от най-„дебелите” септемврийски издания излизали досега, но тук говорим за Холи.

Ами да, тя не изглежда добре, определено. Снимките са направени от великия Тестино, но се чудим какво се случи със страхотната къса коса на Холи и защо тя е с тази перука. Просто не стои добре. А и всичко това, съчетано с голямо количество фотошоп на корицата...

3. Дженифър Анистън като Барбара Стрейзънд за Harper’s Bazaar US септември



Като заговорихме за септемврийските издания, едно друго такова привлече вниманието ни. Дженифър Анистън е прекрасна и заедно с американския екип на Harper’s са пресъздали Барбара с голяма прилика, но се чудим какъв е смисълът да се повтаря образ на човек, който е сред живите и в прекрасна форма и възраст. Според нас Барабара би „изиграла” себе си по далеч по-прекрасен начин.

4. Michelle Alves за списание Malibu септември



По принцип харесваме бразилката Мишел, но кадрите, снимани от Камерън Кроун за американското списание Malibu са повече от притеснителни. Определено има нещо сбъркано в погледа, устните и изобщо изражението на лицето на Мишел. Изглежда стряскащо, а не красиво и нежно, както всъщност е трябвало да бъде.

5. Ключодържател Lanvin? Не, мерси!



Добре де, фенове сме на Lanvin, признаваме си, но като чуем Lanvin определено не си представяме мъжки ключодържател. Или то поне не такъв, изглеждащ като тези, които правехме по „Труд и техника” в малките класове преди доста време. А и за „скромната” сума от $89 могат да се купят поне дузина по-добре изглеждащи. Е, няма да са Lanvin, но все пак.
 

More All fashion