Следва

Защото е специално

Да или Не на изкуствената кожа с косъм

Една от основните тенденции за зимния сезон е кожата. Говорим за кожата във всичките й измерения и положения – от естествена, гладка, с косъм, през изкуствена и каква ли още не...

Fashion преди 13 години

Една от основните тенденции за зимния сезон е кожата. Говорим за кожата във всичките й измерения и положения – от естествена, гладка, с косъм, през изкуствена и каква ли още не.

Но така или иначе ние обичаме да те питаме за мнението ти, та затова този път въпросът ни произлиза от този интересен кожен тренд. Но няма да говорим за естествената кожа, която, убедени сме, всички така обичаме, а ви питаме какво мислите за изкуствената кожа.

Еко кожата, както я наричат още, може да бъде измайсторена до такова съвършенство, че наистина да прилича досущ на истинска, но въпреки всичко си остава изкуствена, сиреч фалшива.


Dries Van Noten и Chanel FW 2010

Видяхме я къде ли не, почти няма модна къща, която да не използва дори и за малък детайл нейната сила, но ние не сме изключително сигурни дали ще се възползваме от точно този аспект на „кожения тренд”. Chanel, например, направи цялата си колекция, използвайки изкуствената кожа на най-невероятни места, дори и в аксесоарите.

Но въпреки всичко кожата си остава изкуствена, стои като такава и колкото и добре да е направена, никога няма да бъде истинска.

Затова, молим те, кажи ти какво предпочиташ и би ли приложила тази тенденция в своя гардероб.
 

Анкета

Да или Не на изкуствената кожа с косъм?

More Fashion