Следва

Маргарита Михнева и Параскева Джукелова са част от звездите в „Bailando – сцена на мечтите”

„Дърти хлапета”. Цял отбор комедийни актьори ще предизвикат искрен и бурен смях в залата тази вечер

И за да излекуваш следотпускарската си депресия, която 100 процента те мъчи от сутрин до мрак, иди и се...

Movies & TV преди 13 години

Адам Сандлър, Крис Рок, Роб Шнайдер и мексиканката Салма Хайек са в комедийната си стихия. В този филм няма нищо впечатляващо, но може да те накара да паднеш от смях на иначе удобния си стол в киносалона.

И за да излекуваш следотпускарската си депресия, която 100 процента те мъчи от сутрин до мрак, иди и се забавлявай в компанията на пет момчета, които отлично познаваме от малкия и големия екран.

Антиподите на "Деца каратисти" "Дърти Хлапета" всъщност не са нито герои, нито злодеи – просто мъже, които не изневеряват на природата си и те карат да преодолееш носталгията по отминаващото лято.

Режисьорът Денис Дуган отдавна работи с Адам Сандлър. Правил е Обявявам ви за законни Чък и Лари и Зохан: Стилист от запаса, за да ти стане още по-ясно за какво ти говорим.



Сюжетът разказва за нещата от живота или по-скоро смешните неща от живота. Петима мъже, които обичат да се държат като хлапета, заради което влудяват съпругите си, се събират отново по тъжен повод. Те са съученици от гимназията, а погребението на треньора на баскетболния отбор, ги среща пак след години и им напомня за лудориите и смехотворните моменти, когато са били заедно.

Решението им да отпразнуват предстоящия 4 юли заедно във вила край едно езеро слага край на всички задръжки на големите момчета.

Гледай! Вземи си задължително целия антураж - две големи порции пуканки и студена Coca Cola.

Премиерата е в Cinema City, Cineplex, Арена The Mall, Арена Запад, Арена Младост
Днес има прожекции в 18:40, 20:45 и в 22:50, та чак до 30 август!
 

More from View Sofia

More Movies & TV