Следва

Български диджеи превземат канадския ефир в Bulgaria in the Mix 2010!

Маргарита Михнева и Параскева Джукелова са част от звездите в „Bailando – сцена на мечтите”

Маргарита Михнева е родена е София, завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски", но никога не е работила...

Events преди 13 години

Още популярни и обичани имена ще се включат в „Bailando - сцена на мечтите” тази есен по Нова ТВ.

„Обичам състезанието и участвам там, където има състезание, казва Маргарита Михнева. На това предаване гледам като на надпревара, а не като на игра. Не е ли предизвикателство на моята възраст и позиция да участвам в състезание с много по-силни коне? Един стар кон със скъсан чул! Надявам се да надвия формата, защото това, което покрива, не винаги те разкрива. Очаквам да има борба на същности и съдържание, а не претенциозни силиконови престрелки!”

Маргарита Михнева е родена е София, завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски", но никога не е работила като юрист. Те е сред първите разследващи журналисти в България. Започва телевизионната си кариера като редактор-водещ на Втора програма на БНТ.

Позната е от предаванията „Труд, интереси, закон", „Актуална антена", „Панорама", „Конфликти". Известна е със скандалните си разкрития и репортажи, уволнявана е 8 пъти от различни телевизии. От 2000 г. работи в „Канал 3”, където и до днес води авторското си предаване „Неудобните”.

10 години е работила и в „Таунус филм" и Интернешънъл прес институт в Австрия. Печелила е редица журналистически награди в чужбина.



„Страшно обичам да танцувам и Bailando е възможност да науча много нови неща. Предизвикателство е да правиш нещо, което ти е приятно, и в същото време да помагаш!”, казва нейната колега в „Bailando - сцена на мечтите” - актриса от Народния театър Параскева Джукелова.

Тя е четвъртата популярна личност, потвърдила участие в шоуто. Параскева ще бъде в отбор с обикновен човек, който има някаква съкровена мечта. Двамата заедно ще борят за сбъдването на благородна лична кауза.

Параскева Джукелова е от Панагюрище, завършила е актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на проф. Стефан Данаилов.

Има десетки роли зад гърба си, изиграни на сцените на театър „Българска армия“, „Сълза и смях”, общински театър „Възраждане“… Изявява се и в киното – „Сезонът на канарчетата“ (1993), „Емигранти“ (2003), „Изпепеляване“ (2004), „Време за жени“ (2007)... Носител е на наградата „Златна роза” за най-добра женска роля, два пъти е отличавана и с приза „Златна Афродита” за най-добра актриса на фестивала „Любовта е лудост”. Снимала се е и в чуждестранни кино продукции като „Версенженторикс“ (2001), „Air Marshal“ и „I Am David“ (2003), „Икона“ (2005), където си партнира с Патрик Суейзи, „The Abandoned“ (2006), както и в телевизионни филми и сериали.

Гледай от септември!
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?