Следва

ПО-чивка - Вили "Марс", Несебър

ПО-чивка - Хотел "Мерлин", Лозенец

Тризвездният Хотел Мерлин се намира в курортното селище Лозенец, върху площ от 6 хил. кв. м., на брега на южното Черноморие...

Лица преди 16 години

Тризвездният Хотел Мерлин<@SITE_URLstrong> се намира в курортното селище Лозенец, върху площ от 6 хил. кв. м., на брега на южното Черноморие, 70 км от международното летище Бургас по международен път Е 87.

Дизайнът и архитектурата на комплекса са смесица от етно и модернизъм. Комплексът е разположен сред просторните си тревни площи, в тих и спокоен район. На 300 метра от Мерлин се намира плажната ивица, с широки пясъчни брегове и изобилие от крайбрежни занимания за силни морски усещания, а центърът на селището на 200 м.

Комплексът се състои от просторни градини, тераси, фитнес зала, спа, масажна и игрална зала, детска площадка, 2 плувни басейна, които са зона на обслужване на намиращите се в непосредствена близост ресторант Градина и Барбекю бар. Басейните са безплатни и предназначени само за гостите на хотела.

<@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>



Двете хотелски сгради Мерлин и четирите самостоятелни вили разполагат с 22 луксозни стаи, 12 студия, 8 апартамента, ресторант Градина и дневен бар, удобни приемни и сигурен безплатен паркинг. Всяка стая, студио и апартамент разполагат със собствена баня с вана, тераса или веранда, климатик, оборудвани са с телефон, кабелна телевизия и мини бар.


<@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>

Ресторант Градина предлага традиционна българска и европейска кухня, местни рибни деликатеси и богат избор от вина и качествени напитки. Всеки ден в ресторанта се изготвя дневно меню - разнообразни месни или постни готвени ястия и супи.

Хотелът разполага с външен Барбекю бар до един от басейните, предлагащ скара на дървени въглища, свежи салати и релаксиращи коктейли, подкрепени с приятна музика и романтични отблясъци на свещи. <@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>



Допълнителни услуги и занимания извън комплекс Мерлин при групи над 10 души:
- Пикник екскурзии до разнообразни кътчета на националния парк "Странджа"
- Посещения до запазени руйни от древни, гръцки и тракийски селища (Беглик Таш)
- Автентични странджански фолклорни вечери, нестинарки, фолклорни песни танци
- Велосипеди под наем

Адрес на хотела:
<@SITE_URLstrong>в. с. Лозенец, общ. Царево, обл. Бургас
ул. Младост, 23

Рецепция:
<@SITE_URLstrong>тел: +359 550 57 423, факс: +359 550 57 437
e-mail: [email protected]<@SITE_URLa>

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.hotelmerlin-bg.com@SITE_URL<@SITE_URLa> <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Лица