Следва

Гениалните прости неща: Диня с малко сирене...и лук! По гръцки!

Суши, шампанско и BMW иска Найджъл Кенеди, за да свири в Пловдив

Отбрано суши от най-добрия японски ресторант в Пловдив и френско шампанско от висока класа са само част от...

Food преди 13 години

Отбрано суши от най-добрия японски ресторант в Пловдив и френско шампанско от висока класа са само част от многобройните изисквания на британския цигулар Найджъл Кенеди при гостуването му в Пловдив на 1 септември в Античния театър.

Заедно със своя полски бенд и 20 музиканти от оркестъра при Държавна опера – Пловдив Кенеди ще открие Есенния салон на изкуствата по покана на община Пловдив и АРТ БГ.

След последно актуализиране на програмата на Мистър Кенеди у нас той и екипът му ще пристигнат на летище София на 29-ти август късно вечерта, ще пренощуват в парк хотел „Витоша“, след което ще отпътуват към Града под тепетата. Поради късния час ще отпадне и първоначално замисленото посрещане с изпълнение на гайда.

„Камор Ауто“, дилър на BMW, ще превозват мистър Кенеди през цялото му гостуване, а наред с шампанското и сушито, цигуларят обожавал и BMW.

Репетициите на Кенеди с българските оркестранти ще започнат на 30 август и ще се провеждат два пъти дневно до постигане на пълен синхрон помежду им, така че срещата на зрителите с Елингтън и Бах в интепретация на британския артист да остане едно от най-незабравимите им преживявания, заканва се самият той.

Найджъл Кенеди има и подробна програма за разглеждане забележителностите на града, но поради непредвидимия му нрав до последния момент не е ясно как точно ще предпочете да оползотвори свободното си време известният с ексцентричността си Кенеди.

Да стискаме палци сушито да му хареса!
 

More Food