Следва

Съдят Prada за сексуален тормоз

Стилът на Оливия Палермо. Животът на малкото щастливо богато момиче е като сборник с модни приказки

Тя е млада, красива и притежава поразяващо чувство за стил. Израсналата в Манхатан, Оливия Палермо, е...

All fashion преди 13 години

Тя е млада, красива и притежава поразяващо чувство за стил. Израсналата в Манхатан, Оливия Палермо, е истинска нюйоркска благородничка и една от най-следените жени в модните среди.

Познаваш я от непрестанното й присъствие в сайтовете за улична мода, особено впечатляваща бе Оливия в последната ни селекция цветни комбинации!

Дъщеря на имотен магнат и интериорна дизайнерка, още от малка тя е заобиколена от светлините на големия град.

Страстта й към естетиката и изтънчеността отвеждат Оливия в Париж, където учи в Американския Унивеситет. След година тя се завръща в родния Ню Йорк и мигновено попада в каймака на модното и културно общество.

Недълго след като известният фотограф на The New York Times, Патрик МакМълън, я заснема по време на търг, модните коментатори отвъд океана провъзгласяват Оливия за новото it-момиче на Манхатан.



Звездата на Оливия Палермо изгрява, обаче, няколко години по-късно като актриса в нашумелия по MTV сериал “The City”.



Камерите неотлъчно следят красавицата с порцеланово лице, докато тя се опитва да съчетава работата си в сп. Elle, трескавия социален живот и младата си любов с немския модел Йоханес Хюбл.

Границата между художествена измислица и реалност е трудно различима, но Оливия не спира да покорява нови и нови хоризонти, благодарение на своята си популярност. Тя често е героиня в нюйоркските приказки на модните фотографи и редактори, а нейното неизменно присъствие на най-големите модни събития превръщат Оливия Палермо в едно от най-разпознаваните имена около подиума.



Наскоро тя записа и титлата “дизайнер” в своята биография. Актрисата пусна своя собствена колекция бижута и аксесоари за елитната марка Roberta Freymann.

Личният стил на г-ца Палермо е съчетание от семпла елегантност и изтънчен couture. Оливия винаги успява да внесе ненатрапчива кокетност и категоричност в своята визия, като обръща изключително внимание на всеки детайл.



Ето и какво самата тя споделя за своя стил и модни вдъхновения пред Vogue:

Кой вдъхновява стила на Оливия Палермо?
Възхищавам се на начина, по който Скот Шуман заснема истинския, неподправен стийт стайл. Стилът му е суров и естествен и се вписва идеално в моята естетика. Мъжката модата също оказва голямо влияние върху мен и мисля, че това е заслуга на Коко Шанел - вярвам, че много жени са повлияни от белега, който тя остави върху модата.

Кои са нещата, без които не можеш?
Не мога да живея без обувки ми YSL Tribute и очилата Ray-Ban Wayfarer. Всеки смята, че дрехата е това, което завършва аутфита, но всъщност са аксесоарите.

Кои са твоите любими модни придобивки?
Може би е клише, но никога няма да забравя момента, в който получих своята първа чанта Hermes Birkin. Беше като причастие в модната клика на града. Когато я нося, винаги размишлявам над цикличния характер на модата и над това как е еволюирал стилът ми и.

Е, това е Оливия, пълна с модни приказки!
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.