Следва

Твоят поетичен уикенд: Американски тетрадки в стихове на български. От Пейчо Кънчев

Прокурори ще дебнат в ефира на PRO.BG от септември

Старк е харизматичен и много самовлюбен правозащитник. След неочакван обрат в един от случаите му, той...

Events преди 13 години

Старк е харизматичен и много самовлюбен правозащитник. След неочакван обрат в един от случаите му, той получава прозрение и пренасочва резките си тактики в помощ на прокуратурата.

Старк оглавява отдела за борба с престъпленията към областната прокуратура на Лос Анджелис. Там се натъква на старата си съперница от съдебната зала Джесика Девлин, амбициозна прокурорка, която ненавижда безмилостния му начин на работа.

Към екипа на Старк се присъединяват млади обвинители, които са на път да получат урока на живота си. Въпреки че Старк търси изкупление, той няма намерение да промени безкомпромисните си методи на работа, само защото сега работи за „добрите”.

В младия му екип се включва Кейси Удланд, привилегирован красавец, чиято арогантност е предизвикана от завидните му адвокатски умения.

Рейна Трой притежава усет, но е и ново попълнение в екипа, а Мартин Аленде е интелектуалец от Ел Ей. Последното попълнение в екипа на Старк е Маделин По - влиятелна жена с много връзки, която иска да се учи от най-добрите.

С подкрепата на 16-годишната си дъщеря Джули, Старк трябва да докаже на себе си и на целия свят, че може да играе, и да спечели, от другата страна на закона.

От 4 септември, PRO.BG стартира първия сезон на американския криминален сериал “Прокурорът” (Shark, 2006-2008). Поредицата ще се излъчва в събота и неделя от 14:00 часа. Зрителите ще видят 22 епизода, в които холивудската звезда Джеймс Уудс се въплъщава в ролята на безкомпромисния Себастиан Старк.

В ролите зрителите ще видят още Джери Райън, Самюел Пейдж, София Браун, Алексис Круз, Сара Картър, Даниел Панабейкър, Хенри Симънс и др. Сериалът има четири номинации за Еми през 2007 година.

Номинация „Satellite Award” (2007) за Джеймс Уудс за най-добър актьор в тв сериал, както и номинация „Young Artist Award” за Джоузеф Кастанон в категория млада, най-добра гостуваща звезда в телевизионен сериал.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?