Следва

Направиха кукла на Ана Уинтър, но забележи - не е вуду

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Превземайки гръцки остров фотографът Фил Поинтър пише една история за приключения, красота и елегантност в септемврийския брой на Vogue Германия.

All fashion преди 13 години

Итака в септемврийския брой на Vogue Германия

Превземайки гръцки остров фотографът Фил Поинтър пише една история за приключение, красота и елегантност в септемврийския брой на Vogue Германия.

Главната роля е за Maryna Linchuk, режисирана от Charlotte Stockdale, които ти поднасят 24 страници съвършенство.

Jon Kortajarena за H&M есен 2010

Ако се чудиш за какво да благодариш на Майката Природа днес, то имаме идеалното предложение – Jon Kortajarena.



Има ли по-красива причина да си купиш мъжки пуловер на H&M от Jon – едва ли. Вероятно именно заради това, той е избран за рекламно лице на марката в кампанията им есен-зима 2010.



‘S Max Mara – Design for Easy Living  



Рекламната кампания на ‘S Max Mara - много семпла, но мното ефектна. Начинът, по който са представени палтата е просто перфектен - продуктът е във фокус, а заобикалящото го пространство е заглушено, но не остава незабелязано.

Снимките са дело на Макс Фагаро.

Ракел Цимерман за Vogue Испания



Ракел Цимерман не е жена, не е и човек, просто няма начин! Прекрасна е и толкова!

Виждаме неземното същество в септемврийския брой на испанския Vogue  в много дантела, кожа с косъм, блясък и фатално тъмночервено червило. Благодарим на фотографа Мариано Виванко, че я улови и на Vogue, че я споделиха с нас.

Летният деним лесно се пренася в есента



Летният деним лесно се пренася в есента, направо с ръчния багаж.

Ако има нещо, което всички имаме в гардероба си това е деним, а след като това лято той беше по-експлоатиран от всякога, не може да не си откраднеш малко и за следващия сезон. Примерно, дънковата риза, която си беше непосилна за 35-те градуса навън или шортите, които лесно се комбинират със сако и тишърт.

Така че, за успешен старт на есента, тръгвай с джинсите напред, пък после мисли за останалото.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.