Следва

Ако чакаш дълго на Попа, просто вдигни слушалката на телефона

Момчетата от Медисън Авеню грабнаха топ отличието на наградите Еми

Хитовият американски сериал “Момчетата от Медисън авеню” беше един от големите победители на тазгодишните...

Events преди 13 години

Хитовият американски сериал “Момчетата от Медисън авеню” беше един от големите победители на тазгодишните награди Еми, печелейки приза за най-добър драматичен сериал.

Филмът, чието действие се развива в рекламния свят на Ню Йорк, започна вечерта със 17 номинации, а музикалният сериал Glee имаше 19. “Момчетата от Медисън авеню” беше отличен още за най-добър сценарий.

Другите победили на вечерта бяха комедийният “Модерно семейство”и телевизионния филм с участието на Клеър Дейнс и Джулия Ормънд “Temple Gradin”. Легендатa от големия екран, Ал Пачино, грабна наградата за най-добър актьор в главна роля за участието си в “Не познаваш Джак”.

Джордж Клуни бе награден с хуманитарния приз на асоциацията Еми за организирания от него телетон “Помощ за Хаити”. В прочувствена реч, Клуни изрази своята надежда, че страдащите хаитяни, суданци и жители на бедстващия Мексикански залив няма да бъдат забравени.


 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.