Следва

Подписано от Даян

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Бритни в списание не бяхме виждали отдавна и като че ли имало защо. Може би трябваше да мине още малко време...

All fashion преди 13 години

Бритни Спиърс за сп. Pop

Бритни в списание не бяхме виждали отдавна и като че ли имало защо. Може би трябваше да мине още малко време, не мислиш ли? Или поне не така.

Не знаем дали е заради Бритни или пък заради манга идеята, но корицата и сесията са отвратителни. Тя е нещо като Sailor Moon и Барби с грим от времето на Hit me baby one more time. Но искрено се съмняваме, че ще hit-нем тези снимки one more time.

Прасета в руския Vogue



Прасе, не модел, ти представя тенденциите в бижутата в последния брой на руския Vogue. И не само носи бижутата, но е гримирано – с плътна очна линия.

Може да е сладко, но нас лично не ни кара да искаме тези обеци повече. Жалко за последния брой на дългогодишната редакторка Алиона Долецкая.

Teen Vogue



Много трудно се преглъща синият диско клин на пайети, комбиниран с леопардовите боти от кожа с косъм и якето от деним с колан на кръста. Едва-едва и то с много вода. Все едно е трябвало да се опакова гигантска кукла в последните парчета останала хартия. Това го преглътнахме, пуловерът върху якето от деним обаче, не.

Моделите в кампанията на Proenza Schouler есен 2010



Тази талия не ти ли се струва невъзможно тънка? Виждаме я в рекламната кампания на Proenza Schouler с принтове за есен 2010. Снимките са дело на фотографа Даниел Джаксън, а моделите са Ann Kenny, Kirby Kenny and Tati Cotliar. Недейте така бе, хора, вече започваме да губим реална представа как стоят дрехите върху човешко същество, когато ги видим върху подобни извънземни кръстчета!

Codie Young за Vogue Австралия октомври 2010



Това може би е една от най-зловещите корици, които сме виждали някога.

Коди може да е безкрайно сладка и мила, но на тази снимка напомня по-скоро на богомолка и то ядосана.
 

More All fashion