Следва

Релакс в банята. Пет стъпки към пълно зареждане

Какво би направила за чифт хубави бедра. Нищо - просто спечели Lancôme Slimissime 360°

Ново откритие направиха лабораториите на Lancôme в теориите за поява на целулит или толкова неприятната...

Body преди 13 години

Ново откритие направиха лабораториите на Lancôme в теориите за поява на целулит или толкова неприятната портокалова кожа.

Ти знаеш, че целулитът се образува от лошо хранене и складирането на мазнини в адипоцитите, също и поради размножаването на тези клетки, последвано от миграцията им върху кожната повръхност.

Но за щастие има изобретения, които правят неприятното преживяване с целулита по иначе хубаво оформените ни бедра да изчезва като с магическа пръчка. Знаеш също, че красивите крака нямат сезон и винаги е важно как излеждат дори и под джинсите!

Разработен е 360° коплекс, който действа на всяка една фаза и се бори с появата на целулит на повръхността като минимизира шанса за повторна поява.

Този продукт на Lancome oграничва складирането на мазнини; pодобрява* липолизиса (движение на мастните клетки); забавя адипоцитното размножаване; бори се с разрушаването на поддържащата мрежа, което обикновенно води до появата на портокаловата кожа.

След време фигурата е усъвършенствана, а кожната текстура е трансформирана. Контурът на тялото е ресклуптуриран със стеганти, чувствени извивки. Благодарение на изключително изглаждащото действие, кожата е сатенено мека при допир.

Гелообразната текстура се абсорбира бързо, осигурява дълготрайна хидратация и моментално стягане и очертаване контура на тялото. За сияйна кожа и мигновени видими резултати, гел-кремът е обогатен с микроперлени частици.

За максималния ефект на Slimissime 360°, професионалистите на Lancôme адаптират масажни техники, за да предложат нови „склуптуриращи” движения за нанасяне на продукта в домашни условия и е доказан отслабващ ефект след 10 дни употреба.

Празникът на твоята есенна красота обаче се крие в изненадата, която сме ти подготвили, а именно шансът да спечелиш Slimissime 360° на Lancôme. Всеки има тайно оръжие за борба с целулита, предадено по наследтсво от баба, мама или леля. Сподели го с нас и този вълшебен продукт ще бъде твой.

Напиши си твоята изпитана, традиционна или не, рецепта за ефикасно гонене на целулита oт бедрата! Изпрати я на адрес [email protected], къдете си запазваме правото да я публикуваме при желание, и автоматично се включваш в жребия за наградата.

След две седмици ще ти съобщим къде и как да си я получиш, ако си избрана!

Сега се наслаждавай на есента и не спирай да се усъвършенстваш!


 

More Body