Следва

Какво означава нашествие на папараци. Гледай да не ти се случи!

Есен в обувките

Платформи! Кой не ги обича, кой не ги заслужава? Или пък високите секси ботуши, които завършват до средата на...

Fashion преди 13 години

Платформи! Кой не ги обича, кой не ги заслужава? Или пък високите секси ботуши, които завършват до средата на бедрото? А какво ще кажеш за онези гръндж боти с връзки, които слагаш цяла зима до пролет под джинсите, дългата рокля или кожената пола? Раят на есенните тенденции при обувките край няма!

И за да имаш право на избор, с включени задължително качество и добра цена, за сезон есен/зима 2010 обувките DEICHMANN съвсем скоро ще бъдат представени в магазините на немската верига и ще могат да ти предложат всичко това.

Аксесоарът на аксесоарите този сезон в магазина на немския бранд ще отдаде специална почит на ботушите, като височината варира от съвсем ниски боти до глезена, през ботуши до прасеца, до подчертаващите крака ботуши над коляното от гладка кожа или велур, с връзки, рок-модели или съвсем класически и елегантни.

Особено внимание тази година е обърнато на горната част на ботуша, където се очаква разнообразие без прецедент. За преходния период модерни са ботите с маншет до глезена или обувки с ток и балерини с капси.



Чудесно! Избираме си един чифт платформи, че те са ни любими сега и завинаги!
 

More Fashion