Следва

Джеймс Уорлик отново е в играта. Сега е звезда в новия сезон на Стъклен дом

View Sofia търси моден редактор и фотограф

View Sofia търси моден редактор и фотограф...

Events преди 7 години

Имаш шанс да получиш това, за което много други мечтаят, дори и да нямаш опит.

Ако си талантлив, работи ти се много и изпълняваш задачите в срок, ти можеш да станеш част от екипа на View Sofia.

Виж какви позиции можем да ти предложим:

Моден редактор на половин щат

Ти си студент от специалностите Мода на НХА и НБУ и имаш на разположение 4 часа от дневното си време, които ти се иска да вложиш в авторски труд в независима модна и лайфстайл медия? Имаш отношение към темите ни, пишеш гладко, увлекателно и силно индивидуално, успяваш да устоиш на динамиката на времето, в което живеем, т.е. не се плашиш от много работа? Говориш прилично чужд език, не те плашат светски събития, премиери и известни хора?

Тогава ти си идеалният човек за позицията, която търсим - редактор на половин ден. Пиши ни на: [email protected]

Откриваме две свободни позиции за стажанти:

- Стажант редактор - с афинитет към мода и лайфстайл, владеене на поне един западен език. Млади, учещи хора, които искат да се развиват, могат да изпратят CV и мотивационно писмо, придружени от снимка на [email protected]

- Стажант фотограф - обичаш да снимаш, учил си/учиш фотография или имаш изкаран курс по фотография, то може би си нашият човек. Изпрати ни CV, мотивационно писмо и кратко портфолио от десетина снимки нa [email protected]

Адрес за връзка: [email protected]

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?