Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Ако 3D образът на Миранда Кер не ти е достатъчен да се забонираш за Vogue Италия, то това сигурно ще помогне...

All fashion преди 13 години

Кристен МакМенами за Vogue Италия

Ако 3D образът на Миранда Кер не ти е достатъчен да се забонираш за Vogue Италия, то това сигурно ще помогне.

Списанието за пореден път отдава чест на последните изявени котюристи в притурката към септемврийския си
брой.

На корицата е омагьосващата Кристен МакМенами, облечена в Dior и снимана от Паоло Роверси.

Турският Vogue в червено



Турският Vogue си е Vogue и това е!

Във фотосесия за септемврийския брой на турскотто издание на любимото списание виждаме Anna Zakusylo, прекрасна в червено, което както винаги е толкова секси и ултра женствено.

Карл Лагерфелд за сп. V



За 67-ия брой на списание V, посветен на Ню Йорк дизайнерът и фотограф Карл Лагерфелд събира някой от любимите си модели (да, имаме предвид Баптист, но и Хавиер де Мигел, и Лара Стоун), за да пресъздадат образите на прословутото нюйоркско трио от 70-те, съставено от илюстратора Антонио Лопез, художествения директор Хуан Рамос и супермодела Джери Хол.

Новият брой излезе на 2 септември.

Супер модели за Fashion’s Night Out



Ана Уинтър обещава 150 супермодела за Fashion’s Night Out, което означава долу-горе, че на десет души, които ще присъстват на събитието ще се пада по един супермодел. А супер е наистина супер, имената са от ранга на Алесандра Амбросио, Жизел Бюндхен, Наоми Кембъл, Лили Доналдсън, Каролина Куркова, Адриана Лима, Анжела Линдвал, Саша Пивоварова и Коко Роша. 

Можем само да съжаляваме, че не сме сред 1500 късметлии с билети за най-голямото модно шоу, което ще се случи в Ню Йорк, но пък André Leon Talley и Ханели Мустапарта ще го отразяват на живо по CBS.com.

Lanvin за H&M




Да, ще се повторим, но това просто е модната новина на седмицата и нямаше как да не попадне тук, особено след като в едно изречение имаме Lanvin и H&M.

Колекцията ще ни бъде показана чак на 2-ри ноември, но до тогава предстоят модни седмици, нови тенденции, нови лица, нови звезди, нови мании, така че няма да е скучно.

More All fashion