Следва

Да ухаеш на Африка

Cassia Complex от Pantene

Серията Pantene Nature Fusion уникално се слива с природата и науката в Cassia-Complex. Продуктите помагат за реконструирането на косата и я правят...

Hair преди 13 години

В наши дни естественият свят се обединява с технологичните иновации на 21 век, за да създаде един съвсем различен и свеж дизайн, който да трансформира натуралните елементи във високотехнологични функционални идеи. Или с други думи, новият модерен начин на живот. Тази природна посока е в основата на днешните най-креативни и практични индустрии.

Вдъхновени от тази посока, експертите за коса на Pantene представят нова линия на изискани продукти достъпни за всички. Серията Pantene Nature Fusion уникално се слива с природата и науката в Cassia-Complex. Продуктите помагат за реконструирането на косата и я правят видимо силна (срещу вредата от сресване и стилизирането) от корените до върха на косата.

Cassia Complex допринася за гладка, блестяща и преди всичко видимо по-устойчива (срещу вредата от сресването и стилизирането) коса. Продуктите с натурални или натурално извлечени съставки са доказали своят потенциал, който допринася за доброто състояние на косата.

Шампоан:
Създадено с изключителния Cassia Complex, шампоана Pantene Pro-V Nature Fusion предоставя защитен слой срещу триенето предизвикано от сресването и оставя косата мека при докосване и видимо устойчива* (срещу вредата от ресането и стилизирането). (Препоръчителна цена 200 мл. 5, 50 лв.; 400 мл. 6, 30 лв.)

Балсам:
Специално създаден да се използва със засиления с Cassia шампоан, балсамът Pantene Pro-V Nature Fusion изолира индивидуални косъмчета, за да реструктурира косата от корените до връхчетата. Балсамът Pantene Pro-V Nature Fusion помага да се заздрави косата, докато хидратира фоликулите, които са били увредени** (за гладкост и блясък) от триенето. Нанасяйте на мокра коса след шампоана, върху връхчетата и изплакнете обилно. (Препоръчителна цена 200 мл. 5, 50 лв.)

Интензивна възстановяваща маска:
Интензивната възстановяваща маска на Pantene Pro-V Nature Fusion има два пъти повече хидратиращи агенти от обикновените отмиващи се балсами. Това е интензивен продукт, който подхранва дълбоко, възстановява*** (възстановяване за мека и блестяща коса) и заздравява косата срещу допълнителни увреждане. Нанасяйте на влажна след шампоана и балсама. Масажирайте нежно, оставете за 2 до 5 минути и изплакнете. (Препоръчителна цена 6, 70 лв.)
 

More from View Sofia

More Hair