Следва

Пръстен с трицветни камъни

Да или Не - почти без дрехи на корта

Винъс Уилямс не за първи път възбужда леко или по-тежко възмутени коментари относно усета си за стил и...

Fashion преди 13 години

Винъс Уилямс не за първи път възбужда леко или по-тежко възмутени коментари относно усета си за стил и начина, по който генерално изглежда на корта.

Помним многократните й превъплaщения като поп-звезда, тип Тина Търнър на Уимбълдън, или полупрозрачната й рокля, с която изглеждаше буквално без гащи, на откритото първенство на Австралия.

И все пак, последното й ансамбълче ни кара да се питаме и ние - колко точно и защо толкова се проточват експериментаторските хрумки на Винъс. Все пак, кортът отдавна се счита за естетско поле. И повечето внимаваме как се появяваме там, не само като тонус, но и като външен вид.

Дори след победата й в неделя над Shahar Peer на U.S. Open on Sunday, критиката отвъд океана продължи да дъвче костюмчето на тенис-величието, акцентирайки главно върху напълно откритите бедра, на които нападки Уилямс отговори: "Този аутфит е посветен на Ню Йорк, по него има фоейрверки, огньове".Въпреки увереното й оправдание, през уикенда костюмът на Винъс причини многократни дискусии, и по време на самия мач, и след него. Коментаторите, сред които и Джон Макенроу, преброиха 42 подръпвания надолу на гащите й по време на мача, независимо, че дамата твърди, че дрехата й е супер удобна.

В интерес на истината, точно тази тенесистка не би трябвало да ни изненадва със стиловите си постижения на корта. Отдавна в средите се умува дали това не е отличен начин за втрещяване на опонента на корта. Съперникът се вглежда в огньовете отпред или в липсващите гащи и губи. А и трябва да признаем, част от очарованието на по-силната от сестрите Уилямс веднага ще се загуби, ако тя се появи на важен мач в стандартна поличка и полошърт.Да или не? Оскъдни и полуголи или издържани в класически тенис-луук. Какво е твоето мнение? Погледни отново Винъс Уилямс и си кажи честно!
 

More from View Sofia

На който му върви на корта, не му върви в любовта - Григор и Мадалина вече не са гаджета

Celebrities преди 4 месеца

И на нея, и на него завистниците може би им дойдоха в повече. А може би на пламенното лятно чувство му е било писано да си остане в лятото. При всички положения, нашият красавец Григор Димитров и хубавицата от съседна Румъния Мадалина Геня вече не са заедно

Новак Джокович съди Австралия за близо 4 милиона евро

Celebrities преди 2 години

Новак Джокович обяви намерението си да съди австралийските власти за 3.2 милиона паунда, което са почти 4 милиона евро. Поводът, вече обсъден с адвокатите на тенисиста - "лошо отношение", по информация на The Sun.  

More Fashion