Следва

Double Trouble: Есенно тъмносиньо

Trend Report: Бяло, пухено и от Celine. Дългосрочна инвестиция

Есента дойде, а с нея и есенният шопинг. Една от може би най-ключовите покупки през този сезон ще си остане...

All fashion преди 13 години

Есента дойде, а с нея и есенният шопинг. Една от може би най-ключовите покупки през този сезон ще си остане палтото. И въпреки очакваното циганско лято, помисли от днес за твоята дългосрочна инвестиция.

Богатият избор и ясно изразените тенденции ни накараха да се запитаме откъде идва вдъхновението на толкова от водещите дизайнери да създадат палта от овча вълна.

Завръщането на кожените палта маркира първото им появяване от близо 30 години насам, когато обемните бомбър якета и тренчове, подплатени с мека вълна бяха мечтата на всеки поет.

Това, което ги прави новаторски, е че този път дизайнерите са решили да ги обърнат наопаки: преди овчата вълна бе само подплата, а сега е и ликът на самата дреха.

Кристофър Бейли отдава почит на естествената вълна като я съчетава с всичко от копринени рокли до дантелени поли. Неговата способност да комбинира фини платове с груби връхни дрехи е по британски изтънчена и изискана.

Гениалността на овчата вълна се крие в това, че те топли, но за разлика от кожата няма снобаско излъчване. Седи прекрасно и с дънки или удобни пуловери.

Фиби Файло, която за две година в Celine е усъвършенствала стила на утилитарния лукс, познава достойнствата на голямата, семпла кройка.


Burberry Prorsum

Нейните дрехи със своята простота носят и големите цени, достойни за изящните им детайли. Ударът й тази есен – в колекцията пълна със страхотни, дълги силуети, като галещите пода поли, кафтани и бели блузи- бе и кремаво наметало от овча вълна.

Ако имаш възможност за точно такова Celine, ще направиш дългосрочна инвестиция с безсрочна възвръщаемост.

Но ако не – ние се заемаме да намерим всички налични палта с овча вълна в София, които да ти стоят добре. Само почакай - след няколко дни модата и шопинга ще бъдат на гребена на вълната в специалната ни тематична седмица!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.