Следва

Читателски рецепти срещу целулит. Поредицата започва...

Неуморната Моника Белучи в цялата си прелест за Dolce & Gabbana

Прелестна, женствена и неповторима. Цялото изящество на италианската икона на красотата Моника Белучи е върху...

Celebrity beauty преди 13 години

Прелестна, женствена и неповторима. Цялото изящество на италианската икона на красотата Моника Белучи е върху новия рекламен клип на Dolce & Gabbana Martini Gold.

Клипът напомня на също толкова прекрасния "La Dolce Vita" на италианския режисьор и носител на Оскар Федерико Фелини и с цялото очарование на неуморната Моника Белучи е като произведение на изкуството.

Тъмните коси и очи на актрисата и плътните й устни са нейното оръжие към сърцето не само на Венсан Касел, но и самите Доменико Долче и Стефано Габана, с които има близки приятелски отношения от години.

Символът на женствеността в киното играе себе си в клипа. Тя е италианска звезда, след която се обръщат всички, когато преминава по улиците на Рим.

Великолепното видео, което още не е излязло официално, е дело на режисьора Jonas Akerlund, автор на някои от най-емблематичните клипове на Мадона и Лейди Гага.Въпреки дизайнерската си визия, Martini Gold няма да струва колкото парфюм на Dolce&Gabanna уверява ни дизайнерското дуо. Масовият продукт ще се продава на цена около 22 евро за бутилка. 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя