Следва

Читателски рецепти срещу целулит. Поредицата продължава. Вареният ориз прави чудеса

Читателски рецепти срещу целулит. Поредицата започва...

Седмица след нашата поредна провокация, която ще ти спечели подарък от Lancome, десетки дами разкриха на...

Body преди 13 години

Седмица след нашата поредна провокация, която ще ти спечели подарък от Lancome, десетки дами разкриха на нашия email изпитаните си рецепти за борба с досадния целулит.

От днес до края на играта, всякак уникална рецепта ще бъде публикувана на страниците на ViewSofia, а ти ще може ш да определиш коя заслужава истинското чудо за извайване на бедра - Lancome Slimissime 360°.

Сподели в коментарната форма дали би опитала или впечатления, ако вече си пробвала, съответната иновативна процедура, за да обогатим опита си в усилията да изгоним портокаловата кожа от красивите си крака.

Ето първата от тях днес:

Масаж с мед против целулит в домашни условия

Покрийте проблемната зона с тънък слой мед (ще ви трябват около 2 чаени лъжици мед за бедрата и дупето). Притиснете чистите си СУХИ ръце към кожата покрита с мед и ги отлепете.

Първоначално е много лесно да отлепите ръцете си и в последствие става по-трудно с всяко движение заради това, че се увеличава съпротивлението.

Масажът е леко болезнен, но въпреки това изключително ефективен. Когато натиснете ръцете върху меда и ги отлепите, получавате ефект на вакуум, който разбива целулита. Масажът с мед подобрява циркулацията в кожната тъкан и мускулите и има положителен ефект върху цялата нервна система.

След масажа кожата ви може да е леко зачервена с парещо усещане. Може да се появят малки сининки, които лесно отминават. Продължете с меда докато стане бял под ръцете ви. Тези бели топченца съдържат клетъчните отпадъци и излишни соли, които се отделят от тялото по време на масажа. Общото време на масажа трябва да е не повече от 5 до 10 минути. След това измийте кожата с топла вода и след това нанесете овлажняващ крем за тяло или антицелулитен крем.

Правете това през ден в продължение на 1 месец (около 15 процедури). Ще започнете да виждате ефект след 2-рата процедура.


Милена Филипова, град Свищов

 

More Body