Следва

Стил съветник. Всичко за аксесоарите от кухнята на Harper's Bazaar

Double Trouble: Есенно тъмносиньо

Колкото и да не ни се иска есенното настроение ни завладява малко по малко и не можем да не започнем да мислим в цветовете на есента...

Shopping преди 13 години

Колкото и да не ни се иска есенното настроение ни завладява малко по малко и не можем да не започнем да мислим в цветовете на есента.

Затова ти показваме последните си две винтидж открития. И двете са в актуалното милитъри тъмносиньо и двете са изключително модерни, практични и не на последно място - красиви.

Първата чанта е на френската фирма Carven, известна със семплия си, но винаги право в целта нентрапчив и красив дизайн, а втората е просто винтидж находка, на която попаднахме случайно.

Първата е практичното решение за ежедневието ти. Не прекалено голяма, но не и прекалено малка. С красива
флорална кожена щампа.

Втората обаче е два пъти по-малка и приблизително толкова по-красива, поне според нас. С малките й размери е способна да ти служи докато тичаш в обедната почивка само с портмоне и документи + едно червило до ресторанта в съседство и е точно толкова очарователна, че да те накара да я вземеш на всяко парти. Напомни ни на едно красиво момиче, което снимахме, докато притичваше между банката, в която работеше и сградата в съседство.

Решението пък си е лично твое (е, може и подкрепено от съвет на приятелка), коя от двете е "твоята" и коя от двете ще избереш.

Винтидж чанта Carven Paris от ViewSofia Shop 39 лв.
Винтидж чанта от ViewSofia Shop 15 лв.
 

More Shopping