Следва

Мотивиращи стилистични идеи в street style комбинации

Че Гевара + Анна Уинтър = Че Анна. Поредният експеримент на гърба на модния диктатор

Какво се случва, когато събереш аржентинския революционер и поддръжник на Фидел Кастро Че Гевара и лидера на модната индустрия с британски произход Анна Уинтър?

All fashion преди 13 години

Какво се случва, когато събереш аржентинския революционер и поддръжник на Фидел Кастро Че Гевара и лидера на модната индустрия с британски произход Анна Уинтър? Това е Che Anna, графично обезсмъртена от художника Кристофър Лий Сове.

Вероятно ти е познат с тишъртите, които направи в памет на МакКуин, както и тези I was touched by Terry, по повод скандалите между фотографа Тери Ричардсън и модели, или пък тези с изказването на Кейт Мос Nothing tastes as good as skinny feels (Нищо не е по-вкусно от това да се чувстваш слаба).

Сове, Stylecaster и DoSomething.org си партнират създавайки Che Anna с посланието: Това е призив за революция, да се противопоставим на заплахата от редакторска диктатура и модна тирания, за да се върне стилът на мястото му в обществото.

Всички средства събрани от продажбите на лимитираната линия тишърти и торби с лика на Анна ще бъдат дарени за благотворителност. За да разпространи посланието Che Anna напада улиците в Ню Йорк, където стилът и хората живеят заедно. В ролята й се въплъщава Sherry Vine.

Виж как:



 

More All fashion