Следва

Гениалните прости неща. Домашен кекс с лимонада и лимонови корички

Заменяме лаптоп HP за най-готиния аутфит!

Предлагаме ти новия лаптоп HP Pavilion dm4 срещу твоя готин аутфит!

All About Life преди 13 години

Понеже обичаме да предизвикваме творческата ти мисъл, а и имаме слабост да раздаваме хубави награди, решихме да започнем новата модна година (защото както знаеш септември е януари в модата) с едно голямо предизвикателство, подплатено от още по-голяма награда.

Предлагаме ти новия лаптоп HP Pavilion dm4 срещу твоя готин аутфит!

Следи на страниците ни за мястото и часа, където зоркото око на стрийт стайл екипа ни ще те дебне с новата колекция лаптопи на НР под ръка, за да ви снимаме заедно. Ще избираме само най-добрите, така че, постарай се, все пак ще бъдеш лице на HP.

Моделите, с които ще те снимаме са първите компютри на НР, създадени според философията „MUSE” (Материали, Употреба, Сетивност и Преживяване). Тя обединява използването на разнообразни материали и технологии за постигане на ефектен външен вид, лесна употреба, комбинация от ръчно изработени елементи за привлекателен дизайн и интуитивни приложения за по-приятно преживяване. Ръкавицата е хвърлена. Ще трябва да дойдеш с твоята „муза“ и да постигнеш най-доброто съчетание.

Всеки ден от 13 септември до 22 октомври ще публикуваме по един човек, сниман с лаптоп HP, в Sofia Street Style, след което ще обявим гласуване в рамките на една седмицa и стрийт стайл героят с най-много гласове ще спечели лаптоп HP Pavilion dm4.

Обличай си най-готините дрехи и навън!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.