Следва

Читателски рецепти срещу целулит. Поредицата продължава...

Читателски рецепти срещу целулит. Поредицата продължава. Вареният ориз прави чудеса

В борбата срещу целулита основно място в моето меню заема оризът, когато искам да се отърва от...

Body преди 13 години

Седмица след нашата поредна провокация, която ще ти спечели подарък от Lancome, десетки дами разкриха на нашия email изпитаните си рецепти за борба с досадния целулит.

Сподели в коментарната форма дали би опитала или впечатления, ако вече си пробвала, съответната иновативна процедура, за да обогатим опита си в усилията да изгоним портокаловата кожа от красивите си крака.

Ето поредната от тях днес:

В борбата срещу целулита основно място в моето меню заема оризът, когато искам да се отърва от нежеланата портокалова кожа и започвам да консумирам ориз в големи количества. Той трябва да е приготвен на пара или сварен, никога пържен.

Едно примерно антицелулитно меню включва ориз приготвен по гореспоменатият начин без сол и подправки в съчетание с пресни зеленчуци и плодове.

Докато сте на антицелулитната диета с ориз трябва да приемате около 2 л вода на ден - никога студена, и да имате спортни занимания, задължителните 1000 крачки на ден поне.

Може да се прилага диетата в съчетание с някои слабителни хапчета и антицелулитни масажи.

Ако преминете на диетата за вареният ориз следете храненията през деня да са по едно и също време,като вечерята не трябва да е по – късно от 18.30ч. след този час е разрешено приемането само на плодове (предимно ябълки, ягоди, череши, портокали и сливи).

Албена Иванова Пасева


Виж предишната рецепта:
Читателски рецепти срещу целулит. Поредицата започва...

 

More from View Sofia

More Body