Следва

„Референдум” стартира на живо от Брюксел

ПроБиотик за съвременния танц в България

Време е да се застоиш този уикенд в малко хладна София и все пак да се отдадеш на танци. Спокойно, няма да те караме да танцуваш, не и утре, но след това…

Events преди 13 години

Време е да се застоиш този уикенд в малко хладна София и все пак да се отдадеш на танци. Спокойно, няма да те караме да танцуваш, не и утре, но след това…

По повод стартиране на програмата "ПроБиотик за съвременния танц в България", екипът на Derida Dance организира официално представяне. Ще гледаш, ще се наслаждаваш, и после, отъпкал почвата започваш с танци, танци, йога, тае бое, и пак танци. Центърът предлага салса, Capoeira, Body Shaping , бокс за жени, масаж и др. Провери на място.
Относно "ПроБиотик за съвременния танц в България",на 11.09.2010г. (събота) от 18:00ч., всички заинтересовани ще бъдат запознати с концепцията на проекта, етапите, графиците и преподаватели, които ще се включат в първия месец от неговото протичане.

Напомняме ви, че за да участвате в планираните класове и уъркшопи е необходима регистрация по двата основни модула. Това може да направите до 13то число на всеки месец.

Виж повече за Derida Dance Studio  и не само, тук>>

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.