Следва

Таня Илиева в Ню Йорк, снимана от Томи Тон

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Sølve Sundsbø снима Аня Рубик за есенния брой на списание Muse посветен на огромното влияние на китайската...

All fashion преди 13 години

Аня Рубик за есенния брой на Muse

Sølve Sundsbø снима Аня Рубик за есенния брой на списание Muse посветен на огромното влияние на китайската култура върху модната индустрия.

Стайлингът е дело на Marie Chaix, аутфитите са страхотни, а Аня е направо неузнаваема с тази тъмна коса, но пък чудесна, както винаги.

Лейди Гага цяла в Alexander McQueen на белия килим на VMA’s

На Лейди Гага рядко й се случва да попадне в положителното издание на рубриката ни. Едва ли е заради Alexander McQueen, защото не го носи за първи път, но сега липсват онези нотки на прекаленост във визията й, на който сме свикнали. Да, смело е, много е, но е на ръба и изглежда прекрасно.

Напомня ни на кралска особа, на картина (леко, като последното видео на Канйе Уест Power), на водопад и скали, дори.

Има нашето Браво! Ето ги моментите й от церемонията в Лос Анжелис:

Наташа Поли за списание V есен 2010



Супермоделът Наташа Поли е лицето, което ще ни се усмихва от повече есенни издания тази година. Поредното, в което я виждаме, е cписание V или по-точно неговият 67 есенен брой. Фотосесията се казва City of God и е изпълнена с религиозна символика, а Наташа е просто невероятна.

Джъд Лоу за Dior Homme



В такива моменти искрено мразим Сиена Милър, през останалите малко я боготворим.

Та, прекрасния Джъд Лоу, който с годините става още по-прекрасен е лицето на рекламната кампания на последния аромат на Dior Homme.

И ако той не ти стига, имаш Михаела Коцианова и тъмночервените й устни, веещи се вратовръзки, голи рамене и телефонни обаждания режисирани от не кой да е, а самия Гай Ричи, който е гениален сам по себе си.

Заповядай 5 минути Джъд (е 4 минути + 1 кредити)!



 Tom Ford се завръща към дамските облекла и модел му е Бийонсе



Не само слуховете около завръщането на Том Форд към дамската мода се оказаха верни, но и Бийонсе го презентира. Може ли седмиците на модата да започнат по-добре?!

Ако не смяташ, че завръщането на Том към дамите е нещо голямо, погледни от тази страна – Бийонсе е избрала да бъде негов модел и да дели светлините на прожекторите (освен нея, на коктейлното парти по случай пускането на колекцията, модели за Tom са били Джулиан Мур, Дафне Гинес, Рита Уилсън и Лорън Хютън), докато по същото време в Лос Анжелис се случваха наградите за видео клипове на MTV.

Снимки има благодарение на Тери Ричардсън, но се очакват чак през януари, което си е тъжно, защото може би това беше единственото шоу в Ню Йорк, на което са дефилирали истински жени, а не „дечица”.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.