Следва

Обичаме... тези vintage обувки

Традицииoнни мотиви и есен 2010 в новата колекция очила на Burberry

За ценителите, а и за онези, които нямат търпение за новите тенденции при любимите си аксесоари, Burberry...

All fashion преди 13 години

За ценителите, а и за онези, които нямат търпение за новите тенденции при любимите си аксесоари, Burberry представя своята колекция очила за сезона есен/зима 2010 г., която е свързана с култовите традиционни детайли на марката.

Колекцията от очила с диоптър отразява традициите на Burberry, съчетани с модерен, но в същото време класически дизайн, който отразява скромен стил, взет от модните колекции.

Новите женски модели включват (прекалено)големи очила от ацетат, премиерно представени на ревюто на Burberry, както и модели с мега-принт на цветови мотиви на Burberry върху дръжките им.

Основният мъжки стил включва правоъгълна форма с класическо Burberry лого на дръжките.
Палитрата от цветове e в trench (бежово-кафяво каре), цвят на слама, бял, планинско зелен, сив, лавандулово лилав, розов, червен, тъмносин, антрацит и черен цвят.



Също така като част от тази колекция бе представен авиаторски унисекс стил, вдъхновен от модната колекция на Burberry, изработен в традиционните цветове на марката – червен, бял и черен.

Колекцията Burberry ще се предлага във всички добри отпически магазини в цялата страна от началото на ноември тази година.
 

More All fashion