Oversize пуловерът. Защо го обичаме и как да го носим

Ах, този oversize пуловер! Той наистина е на път е да се превърне в малката ни есенна мания.

Ах, този уютен oversize пуловер! Той наистина е на път да се превърне в малката ни есенна мания.

За студеното време това е може би най-удобната дреха. Можеш да си намериш в секънд хенд или в гардероба на татко (да, защото вероятността да е oversize е по-голяма), който ще е пълен с история и спомени за камина и снежни дни, или пък да си вземеш нов и сама да го напълниш с емоции.

Той винаги е широк, т.е. сплотяващ, готов да приюти още поне един като теб. На едра плетка и от тежка вълна, за да топли много и да не се нуждае от допълнителни връхни дрехи.

Най-секси стои, когато е на голо заедно с обувки с връзки - боти на висок ток, granny shoes или пък обувки в оксфорски стил, например. Ако е от по-тънка материя можеш да му добавиш тънък колан около талията.Ако „на голо” ти се струва много смело, потренирай с шорти първия път, като в по-студено време можеш да ги носиш с плътни чорапогащи. Ние бихме добавили и едни ботуши над коляното с връзки.Другият вариант е да си покриеш крачетата, но тук правилото е задължително с нещо тясно, ако пуловерът ти е дълъг. Той и без това е достатъчно обемен сам по себе си и за да не развалиш хармонията го носи с легингс, скини джинси или просто много плътни чорапогащи.Ако е къс (на нивото на талията ти) от друга страна, едни панталони с висока талия и крачоли, силно разкрояващи се надолу или пък такъв тип цигара биха били идеалното му допълнение. Късият oversize пуловер харесваме комбиниран с поли – или с такава права и дълга до земята, или с ултра къса с А-линия.Ако държиш да наметнеш нещо отгоре, заложи на парка или обемно палтo. Той е идеален за реализиранe на аутфити с наслояване, което е една от основните тенденции на есента. Пробвай отново с легингс, отгоре сложи дълъг тишърт, голям пуловер, елек с косъм с омотан тънък колан около талията, добави шал и шапка и готово! Получи прекрасен аутфит за студен зимен ден в десетката на тенденциите.
 

Коментари: 3

M
Mili Vanili (2010/09/16 / 20:31)
Обожавам тази дреха, с две ръце съм за. Браво за чудесния ви материал, и приятна вечер на всички!
K
konan (2010/09/16 / 18:42)
ax,napravo 6te se razpla4a
J
Jasmine Verde (2010/09/16 / 15:55)
Зависи от формата, материята и куп други неща, но като цяло мисля, че големият пуловер би стоял добре само на високо и слабо момиче, иначе има голям риск ако сме по-закръглени и със среден или нисък ръст, да заприличаме на табуретка или мече с огромен задник. Обожавам усещането на огромния пуловер, свита във фотьойл, с чаша топъл шоколад в ръка, обаче само вкъщи....уви! А предложението за голи крачета и пуловер, пък и без връхна дреха в студеното време, е като да кажете на млади момичета, леко закръглени от пубертета: гладувайте, за да сте красиви, дори да припадате и да се разболеете от анорексия. Не се изисква смелост, а безумие. Не разболявайте децата, моля ви :))

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.