Следва

Гениалните прости неща. Филийки с риба тон и чушки са идеалната вечеря

„Домашна кухня“ или кулинария за колекционери

След големия успех на поредицата с български ястия “ДОМАШНА КУХНЯ” на Иван Звездев, издателство Либерис...

Food преди 13 години

Доскучаха ли ти обичайните домашни манджи?
Имаш ли нужда от нова тръпка, докато готвиш?

След големия успех на поредицата с български ястия “ДОМАШНА КУХНЯ” на Иван Звездев, издателство Либерис Медиа Груп ти предлага над 350 нови изкусителни рецепти от 7 държави, които можеш да събереш за 26 седмици от 17 септември 2010 г. до 11 март 2011 г.

Новата поредица “ДОМАШНА КУХНЯ ОТ БАЛКАНИТЕ” идва с лесни и вкусни идеи от всички кътчета на нашия полуостров.

Всяко седмично издание на “ДОМАШНА КУХНЯ ОТ БАЛКАНИТЕ” е сбор от изпитани кулинарни шедьоври от Сърбия, Гърция, Македония, Румъния, Албания, Турция и Хърватска.



Автентичният вкус на рецептите те отвежда ту на синьото гръцко крайбрежие, ту сред непристъпните албански планини, ту по тревистото поречие на Дунава.

Сборникът с балкански ястия на Иван Звездев ще придаде на трапезата ти щипка екзотика от Турция, средиземноморски повей от Гърция, ще сподели тайните на сръбските и албанските майстори на скарата и ще ти покаже колко близки вкусове споделяме с македонските и румънските ни съседи.



Подобно на „ДОМАШНА КУХНЯ“, деветте раздела на поредицата ще ти помогнат лесно и без много усилия да съставиш цялостно меню – като започнеш от супите и салатите, минеш през основните месни и постни ястия, и стигнеш до апетитните десерти. Към всяка рецепта те очакват съвети за това как да я приготвиш и поднесеш, досущ като най-добрите готвачи от Балканите.

“ДОМАШНА КУХНЯ ОТ БАЛКАНИТЕ” ти предлага неограничени възможности да експериментираш с богатата кухня на региона, в която се смесват ориенталски, европейски и оригинални местни традиции, но винаги се съобразява с продуктите, които можеш лесно да намерите на българския пазар.



С поредицата “ДОМАШНА КУХНЯ ОТ БАЛКАНИТЕ” на ИВАН ЗВЕЗДЕВ всяко влизане в кухнята може да се превърне в апетитно кулинарно пътешествие из съседните ни държави.

Освен как да приготвяш вкусни и лесно изпълними ястия, “ДОМАШНА КУХНЯ ОТ БАЛКАНИТЕ” ще те научи и как да им се наслаждавате като истински познавач – сервирайки и комбинирайки ги според местните обичаи.

Дали ще приготвиш риба по антична гръцка рецепта, за да впечатлиш капризен познавач, дали ще нагостиш голяма компания с бърза и засищаща румънска гозба, или ще зарадваш семейството си с богат сръбски десерт зависи само от теб!



Ако вдъхновението в кухнята ти убягва, търси от 17 септември 2010 г., всеки петък, “ДОМАШНА КУХНЯ ОТ БАЛКАНИТЕ” на ИВАН ЗВЕЗДЕВ, а първият брой е с подарък луксозен класьор само за 2.50 лв.!

Пълният комплект на първата поредица „ДОМАШНА КУХНЯ“, сборник златни рецепти на ИВАН ЗВЕЗДЕВ, можеш да поръчаш на [email protected].
 

More from View Sofia

More Food