Следва

Пуловерът - твоето топло спасение

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

За пореден път виждаме доказателство на тезата, че Лара, в комбинация с Mert Alas и Marcus Piggott, е нещо наистина велико...

All fashion преди 13 години

Лара Стоун за списание Interview септември 2010

За пореден път виждаме доказателство на тезата, че Лара, в комбинация с Mert Alas и Marcus Piggott, е нещо наистина велико. А като добавим и списание Interview, работата става наистина майсторска.

Лара отново изглежда толкова добре, силна, властна, независима, точно такава, каквато искаме да я виждаме. Името на сесията е „Хрониките на Лара”. Просто вдъхновяващо.

Момчетата и момичетата от седмицата на модата в Ню Йорк



Едно страхотно видео, заснето и режисирано от известния фотограф Justin Wu, което представя седмицата на модата в Ню Йорк по страхотен начин – с песен. Всички във видеото пеят “We are family” и са усмихнати и красиви, и щастливи. И е хубаво, красота!


Карли Клос, снимана от Тим Уокър за списание W



Карли е момичето, което напоследък виждаме изключително много по корици, рекламни кампании, списания и ревюта. Тя е от онези, които умеят да се преобразяват и да влизат лесно в роля. Тук в виждаме снимана в една от първите за сезона сесии с рокли от есенно-зимните колекции висша мода.

И очевидно висшият пилотаж в модата е вдъхновил и висшия пилотаж в модните сесии. Страхотни кадри, разказващи вдъхновяващи истории.

Слънчевите очила от колекцията пролет-лято 2011 Rad by Rad Hourani



Унисекс, черни, със строга минималистична геометрична форма - като всичко, което Rad ни показва. Те са не просто футуристични, а едни от малкото такива, които биха могли да се впишат в ежедневния ти аутфит.

Дизайнът и производството им е благодарение на колаборацияна на Rad с гиганта MYKITA. Могат да бъдат твои срещу $499, като ги поръчаш директно от сайта на дизайнера.

Тениските за десетата годишнина на Style.com


Тениските по дизайн на Rick Owens, Lanvin и Givenchy са ни любими.

Точно десет модела, изработени по проръчка на style.com от едни от най-големите имена в модата в момента. Calvin Klein, Givenchy, Alexander Wang, Prada, Lanvin, Proenza Schouler, Rodarte, Christopher Kane, Rick Owens и Balmain са имената, които са сътворили собствен дизайн и тениска в точно 400 бройки, като отправна точка на дизайна на всяка е буквата "Х".

Известният сайт пусна в продажба тениските, снимани върху едни от най-вдъхновяващите имена в света на модата от самия Томи Тон. С тениска можеш да се сдобиеш от style.com или ако отскочиш до Colette в Париж.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.