Следва

Стела Макартни с първа мъжка колекция

Празничен to-do list: Модни и лайфстайл съвети в The Mall цяла седмица

От утре, свободният ти празничен ден, 22 септември до 25 септември The Mall се превръща в моден и лайфстайл...

All fashion преди 13 години

От утре, свободният ти празничен ден, 22 септември до 25 септември The Mall се превръща в моден и лайфстайл съветник за всички, които желаят да подобрят външния си вид и вътрешното си самочуствие.

Светският блясък на Парижката академия за висша мода и стил „Арман Гожел” и Академия Stephan ще осветят дните на модата в The Mall от 22 до 25 септември тази година.

Подаръкът за клиентите, от безспорно най-актуалното място в София, е безплатни консултации от най-изтъкнатите български модни дизайнери и стилисти, доцент Йорданка Чернаева, Дари Манченко, Росица Пангарова и много техни колеги.

Всеки ден в The Mall водещи модни и имидж консултанти ще бъдат на разположение на различните етажи, за да предоставят професионални съвети, какви дрехи най-добре ви отиват, какви цветове съответстват на вашият тен и коса, как да разнообразите външния си вид с грим и аксесоари, как да подобрите самочуствието си чрез спорт и здравословно хранене и много други.

За перфектната визия и последните тенденции в прическите ще се погрижи фризьорска академия „Стефан”, в лицето на Васил Михайлов и неговите ученици.

Очаквай много подаръци, отстъпки и изненади за всички, които искат да сменят напълно външния си имидж или просто търсят индивидуален професионален съвет. Цялото това бляскаво представление, в което вие имате възможността да се станете непосредствен участник, ще бъде организирано на различни сцени на няколко етажа в The Mall.

На 22-и и 25-и септември, които са почивни дни, мероприятията ще бъдат от 11 до 19ч, а на 23-и и 24-и – четвъртък и петък - от 16 до 21ч.

Седмицата на модата в The Mall ще завърши с грандиозен шоу спектакъл от Академия Стефан на 25-и Септември с начало 20.00ч, последван от стилно парти с телевизия The Voice от 21ч в Playground , на което всички посетители са поканени.
 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.