Големите приготовления за старта на "Великолепната шесторка"

УНИЦЕФ и Ани Салич представят днес проекта „Семейство за всяко дете!” пред шуменските медии заедно с...

Ден преди старта на благотворителното шоу на bTV „Великолепната шесторка” дванайсетте звезди, които безвъзмездно ще пеят в подкрепа на изоставените бебета и малки деца и родителите в риск, репетират усилено заедно с музикалния директор Ачо Заберски и режисьора Магърдич Халваджиян.

Певците и известните личности репетират отделно едни от други, за да не научат до последно с кого ще имат шанса да пеят в продължение на 3 месеца.

Нито един от певците не е заявил претенции към бъдещия си партньор в шоуто, но всички вече са нетърпеливи да се запознаят с останалите шестима участници и да изберат своята дуетна половинка. Всичките 12 звезди са мотивирани да дадат най-доброто от себе си, за да помогнат на над 100 деца от дома в гр. Шумен да намерят семейство.

Какви съвети и насоки за по-добро представяне и спечелване на сърцата на зрителите ще им дадат звездните участници от първия сезон на предаването, ще стане ясно утре от 20.00 часа в двучасовия епизод на живо по bTV.

В стартовия епизод на „Великолепната шесторка” зрителите ще се запознаят подробно с проекта „Семейство за всяко дете!”, който ще бъде реализиран с набраните средства от кампанията.

Докато екипите на bTV, „Глобал филмс” и дванайсетте звезди се готвят за големия старт утре, Ани Салич и Таня Радочай, Представител на УНИЦЕФ за България, са в Шумен, където от няколко дни работят с общинските власти, екипа на дома за бебета и социалните работници.

Междувременно Надя Денева от УНИЦЕФ даде допълнителни пояснения за целта на съвместната кампания на bTV и УНИЦЕФ, чиято цел е да се закрие домът за бебета в Шумен и за всяко дете в него да бъде осигурено семейство.

Утре специални гости в „Тази сутрин” по bTV ще бъдат Маги Халваджиян и Виктория Бехар, изпълнителен продуцент на bTV Новините. Новините и актуалните предавания на bTV имат основна роля в информационната кампания за проблемите, които „Великолепната шесторка” поставя.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.