Следва

Ново празнично зареждане във ViewSofia Shop

Аксесоари в менюто. Oт DEICHMANN

Акцент бяха колекциите Graceland и Cindy Crаwford Collection by 5th Avenue. На ревюто, в което участваха млади,,,

All fashion преди 13 години

Нестандартно ревю за дами, които обичат утвърдения стандарт на качествените обувки. С ревю, в което сервираха обувки на корем немската компания DEICHMANN представи тенденциите за новия сезон.

Акцент бяха колекциите Graceland и Cindy Crаwford Collection by 5th Avenue. На ревюто, в което участваха млади актриси, бяха представени пет различни тренда: ниски обувки, обувки на токове, обувки с маншети и ластици, балерини и боти, ботуши.

Новите модели могат вече да се видят в магазините на DEICHMANN.
Компанията присъства у нас с общо 9 филиала – 3 в София и по 1 в Пловдив, Габрово, Русе, Търговище, Варна и Бургас.

Актуалните тенденции при формата на моделите за есен/зима 2010/2011 са от ток на платформа през рок-модели и дебели грайфери до съвсем класически и елегантни.

Предпочитани материи са гладка кожа или велур, набук или напа в комбинация с подметка от суров каучук и каишка, топла подплата, дългокосмести елементи. Цветовете са студени и топли земни оттенъци – камък, наситено кафяво, маслинено зелено и многообразие на нюанси на сивото - водещ цвят за новия сезон. Този сезон, както знаеш, акцентите са връзки, маншети, капси и ципове. Парад на аксесоарите!

Тенденциите за сезона при чантите пък са обемните форми тип сак. Чуденса новина за дамите, които носят целия си живот в тях.

Въпреки това са актуални всички размери, стига да са съобразени с повода – от коктейлната чантичка до пазарската чанта. Материите са меки, в сиви и бежови тонове, лилаво и синьо. Естествено и тук има акценти, които се изразяват в цветни апликации, панделки и пискюли.
 

More from View Sofia

More All fashion