Следва

Рождения ден на Джак честваме с изложба

И Нанси Синатра притежава DVD с „HDSP: Лов на дребни хищници”

Нанси Синатра, дъщерята на Франк Синатра, подписа договор с режисьора на новата българска кинолента...

Movies & TV преди 13 години

Нанси Синатра, дъщерята на Франк Синатра, подписа договор с режисьора на новата българска кинолента. Певицата е дала правото на Цветодар Марков да изпозлва нейн хит в саундтрака на филма. Песента е небезизвестната These boots are made for walking и звучи в началото на “HDSP: Лов на дребни хищници”, който вече е по кината.

Парчето е супер динамично, а закачливият текст и ретро акордите на парчето чудесно се вписват в сцената, в която двете приятелки (главните героини Хани (Силвия Петкова) и Бети (Яна Титова)) вървят прегърнати, след извоювана победа в училищна схватка.

Нанси Синатра поискала от режисьора Цветодар Марков откъс от филма, където звучи нейният хит, и след като го гледала, веднага се съгласила песента й да стане част от българския романтичен трилър. Звездата поискала и DVD на филма, което да добави към личната си колекция.

„HDSP: Лов на дребни хищници” в момента се върти по кината. Режисьор и продуцент е Цветодар Марков, като това е дебютният му пълнометражен филм. Сценарият е дело на Христиан Ночев, сценарист и режисьор на филми и телевизионни предавания („Граница”, „Коледата е възможна”, „Ку-Ку”, „Шоуто на Слави” и др.) Оператор е Антон Бакарски, чието постижение е „Открадната светлина” (“Svetlana’s Journey”), с награди за най-добър късометражен филм от 9th Hollywood Film Festival и от International HD Festival в Лос Анджелис през 2005 г.



Една от главните роли е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие. В образа на „тартора” на компанията Хани е новото кино-откритие Силвия Петкова.

Ще видиш и Стефан Мавродиев във второстепенната роля на Кондов, както Христо Шопов в ролята на Чакъра. Част от актьорския състав са още Бойко Кръстанов (познат от сериала „Стъклен дом”), Яна Титова, Гергана Кофарджиева, Людмила Сланева и др.

Във филма звучат и песните на група „Остава” от албума „Rock’n’Roll Song Designer”, както авторски композиции на Валерия Попова и Силвия Гълъбова.

Филмът трябва да се гледа, защото допълва списъка с талатливи актьори и режисьори в съвременното българско кино.
 

More Movies & TV